Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ


Η ομάδα του Αστέρα Περάματος Ρεθύμνου Κρήτης

Σήμερα Τετάρτη (22/4), ώρα 4 μ.μ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών συναντώνται στο γήπεδο Περάματος Ρεθύμνου, η Θύελλα Ραφήνας και ο γηπεδούχος Αστέρας Περάματος. Διαιτητές ορίσθηκαν οι Χανιώτες Τσαγκαράκης – Αναστασάκης, Πετεινάτος. Ο νικητής στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της συνάντησης Τσικλητήρα Πύλου-Θήβας.

* Το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι θεσμός που η Θύελλα θέλει να διακριθεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αυτοσκοπό η κατάκτηση του κυπέλλου. Ο καταξιωμένος προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης, δήλωσε σχετικά: «Το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι ένας θεσμός που θέλουμε να απολαύσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τον βασικό μας εφετινό στόχο. Θα επιδιώξουμε την πρόκριση, αλλά θέλουμε πρωτίστως να γίνει ένα καλό ματς. Ευχή μου είναι όποια ομάδα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι μας να διακριθεί, να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά η ομάδα μας έχει μάθει να ζει με τις συνεχείς αλλαγές στην σύνθεσή της τον τελευταίο καιρό. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Εύχομαι να δούμε όλοι ένα καλό παιχνίδι».
Από την αποστολή της Θύελλας απουσιάζουν οι Μανουσάκης, Τσέλιος, Τασσόπουλος λόγω επαγγελματικών ενασχολήσεων και ο τραυματίας Οικονόμου.

* Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί βασικό στόχο του Αστέρα Περάματος! Ο προπονητής της κρητικής ομάδας Μιχάλης Στεφανάκης, τόνισε: «Το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι στόχος μας. Παίζουμε με μια ομάδα πολύ καλή, που προέρχεται από μία σεζόν στην Γ’ εθνική. Διαθέτει πολύ δυνατό συγκρότημα, κι ενισχύθηκε τον Ιανουάριο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος του. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο καλή φιλοξενία στην ομάδα της Θύελλας, όπως αρμόζει σε εμάς εδώ στην Κρήτη. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μερικά προβλήματα τραυματισμών».
Το τεχνικό δίδυμο του Αστέρα Περάματος (Στεφανάκης, Λυρώνης) δεν έχουν στην διάθεσή τους τον τραυματία Κλάδο και τον στρατευμένο Δροσάκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money