Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–0



Νέα ισοπαλία (0-0) παραχώρησε ο γηπεδούχος Διόνυσος στα καλύτερά του Καλύβια, που διατήρησαν την υπεροχή καθολικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες να προηγηθούν σε δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ. Ο Διόνυσος παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις.
Στο 4’ ύστερα από σύγχυση στην περιοχή του Διονύσου, ο Πετράκης απέκρουσε σουτ του Οικονομίδη και εν συνεχεία η μπάλλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 17’ νέο δοκάρι των Καλυβίων, ύστερα από διώξιμο του Ντόφη, στην επαναφορά ο Γκίνης απέτυχε μέσα από την περιοχή, καθώς έκοψε με τα πόδια ο Πετράκης. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα των Καλυβίων έχασε δύο ακόμη σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διόνυσος βελτίωσε την απόδοσή του, κι έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 76’ με τον Ραυτακόπουλο, όταν ύστερα από λάθος πάσα («δώρο» του τερματοφύλακα Παπαβασιλείου) ο νεαρός επιθετικός σούταρε αλλά την παραβίαση της εστίας απεσόβησε ο Τσομπανάκης. Από την άλλη πλευρά, τα Καλύβια προσπάθησαν να πάρουν αυτό που δικαιούνταν από το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελικά να το καταφέρουν.
Καλή η διαιτησία (Ανδρ. Βλάχος – Αχ. Παπαδόπουλος, Γουργιώτης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Ντόφης (70’ Αρκατίνης), Γεωργοκίτσος (46’ Απ. Γκέσουρας), Καρατσίκος, Μίσιος, Μαρώλιας, Φαραντάκης, Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χ. Ραυτακόπουλος (52’ Ζερμπίνης).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Γιαννούλας, Ι. Δέδες (57' λ.τρ. Λ. Καραγιάννης), Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Καρελιώτης, Μάτι (75' Μίτσο), Μασουράκης, Δ. Οικονομίδης, Γκίνης, Θεοφ. Τσομπανάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money