Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–1

Ο πρωτοπόρος και κατά τα φαινόμενα πρωταθλητής Νικολακάκης, νίκησε στα Σπάτα την δυναμική αλλά αδύναμη επιθετικά Αρτέμιδα 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί κατά διαστήματα αλλά δυσκολεύθηκαν από το γήπεδο και τους γηπεδούχους, οι οποίοι τους κοντράρισαν στα ίσια. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 26' ο Πιτσούνης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ (0-1).
Η Άρτεμις προσπάθησε για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά ήταν εμφανώς αδύναμη επιθετικά. Ο Νικολακάκης είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, με τον Εγιουρούμ στο 30' και τον Μουκάνη στο 70'.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μπουξμπάουμ, Τσιαλογιάννης. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, επειδή ο «φίλαθλος» Σκαρούλης τον έβριζε και στο τέλος ανέφερε το συμβάν στο φύλλο αγώνος.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Δαρβής, Καζάλας (83' Ντότσι), Βετουλαδίτης, Στουραΐτης, Ζήκος, Γεωργίου (67' Αϊδώνης), Καρόκης, Φυτιλής, Τσουκαλάς, Τζούτζι (46' Διαμάντης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μιγγίρης, Τέρζιεφ, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Καλογερόπουλος (88' Σάββας), Μουκάνης (93' Δαμιανίδης), Πιτσούνης (77' Πανίδης), Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money