Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–1



Πολλές μονομαχίες στο κέντρο αλλά λίγες καλές φάσεις μπροστά στις εστίες, προσέφερε το τοπικό ντέρμπυ στην Ανάβυσσο, μεταξύ Σαρωνικού και Καλυβίων 1-1. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μοιρασμένη κατοχή. Τα Καλύβια «ήθελαν» περισσότερο την νίκη και στο 25’ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Γκίνη αλλά ο Καραλής επενέβη αποτελεσματικά ενώ στο 41’ ο Τσιγαρίδας πέτυχε γκολ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.
Στο 46’ τα Καλύβια σημείωσαν τέρμα με κοντινό πλασέ του Χριστόπουλου, μετά από κτύπημα κόρνερ του Τίμου Τσομπανάκη (0-1). Στο 51’ ο Χατζημιχαηλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας ανενόχλητος από πολύ κοντά, κι αμέσως μετά ήρθε η σειρά των Καλυβίων να χάσουν απίστευτη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Γκίνη.
Στο 63’ ο Χατζημιχαηλίδης εξιλεώθηκε, πετυχαίνοντας καταπληκτικό γκολ. Ο Αλεξίου «έσπασε» την μπάλλα στον Μαλατάνο, που με αστραπιαίο μπάσιμο και σέντρα τροφοδότησε τον σκόρερ, ο οποίος με γυριστό πλασέ στην κίνηση, άφησε εμβρόντητο τον Κόλλια (1-1).
Στο τελευταίο πεντάλεπτο τα Καλύβια πίεσαν για κάτι καλύτερο αλλά δεν δημιούργησαν αξιόλογη φάση. Όμως, στο 87’ τραυματίσθηκε σοβαρά ο Mιλούκα, ο οποίος αποχώρησε στα χέρια συμπαικτών του...
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Καραθανάσης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Μαλατάνος, Μπούκης, Ζουμπουρλής (58' Πανταζής), Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Ναυπλιώτης, Ντίνος, Τσώκος (81' Γεσιλάι), Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Μιλούκα (89' λ.τρ. Πανουργιάς), Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Μάτι (55' Γιαννούλας), Θεοφ. Τσομπανάκης (78’ Ροκανάς), Δημ. Οικονομίδης, Γκίνης, Χριστόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money