Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο Γ. ΦΑΡΑΚΟΣ



H πρώτη ανοικτή συνάντηση προετοιμασίας του ανδρικού και εφηβικού τμήματος του Παμπαιανικού, πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα 4/8 (ώρα 18.00), στο δημοτικό γήπεδο Παιανίας.
Ο νέος προπονητής του συλλόγου Γιώργος Φαράκος, ηγείται της προσπάθειας για μια επιτυχή πορεία στο νέο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας.
Τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. του Παμπαιανικού, σε σχετική ανακοίνωση εύχονται στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στο προπονητικό team, στους φροντιστές και στους φιλάθλους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και αθλητικό πνεύμα και καλούν όλους τους φιλάθλους της περιοχής, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας!

* Μετά τις αρχαιρεσίες της 28ης Ιουνίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιανίας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Παμπαιανικό, η διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Ηλίας Ζήκος.
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Λαγός.
Γενικός γραμματέας: Γιώργος Χατζής.
Ειδικός γραμματέας: Άγγελος Πολύδωρος.
Ταμίας: Παύλος Κασελούρης.
Γενικός αρχηγός: Γιώργος Καραουλάνης.
Έφορος: Δημήτρης Κωτσαράς.


ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
Σε αποχαιρετιστήρια επιστολή του, ο πρώην γενικός αρχηγός του Παμπαιανικού Γιάννης Παπασωτηρίου, σημειώνει τα εξής: «Ξεκινώντας την ενασχόλησή μου με την ομάδα του Παμπαιανικού, τον Ιούλιο του 2010, όταν μεταγράφηκε ο γιος μου στην ομάδα της Παιανίας, δεν περίμενα ότι θα έφτανα στο σημείο να αφοσιωθώ, να προσφέρω και να αγαπήσω αυτή την ομάδα τόσο πολύ, ώστε ουσιαστικά να αποτελέσει το δεύτερο σπίτι μου!
Μετά και από τα δύο χρόνια παρουσίας μου στη θέση του γενικού αρχηγού του Παμπαιανικού, λόγοι οικογενειακοί και επαγγελματικοί δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα, με τον ενεργό ρόλο που θα ήθελα και που επιβάλλει η θέση του Γενικού Αρχηγού.
Κρατώ όλες τις στιγμές, καλές και κακές. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και οι ποδοσφαιριστές της να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να την φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, γιατί το αξίζουν πραγματικά και το χρωστάνε στους εαυτούς τους.
Ευχαριστώ όλο το Δ.Σ. και την γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. για την άψογη συνεργασία και για τη βοήθεια που μου παρείχαν  σε όσα ζητήματα της ομάδας χρειάστηκε να απευθυνθώ στην Ένωση. Ευχαριστώ θερμά όλους τους διαιτητές και τους γιατρούς της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στην καριέρα τους. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες των αντιπάλων ομάδων που γνώρισα στα γήπεδα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και τους εύχομαι καλή πορεία στις ομάδες τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους διοικούντες της ομάδας του Παμπαιανικού, οι οποίοι με τίμησαν με την επιλογή τους και μου εμπιστεύθηκαν ένα από τα πιο υπεύθυνα πόστα στην ομάδα, πιστεύοντας ότι στάθηκα αντάξιος των προσδοκιών τους και βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα αν και με το χέρι στην καρδιά μπορώ να πω, ότι δεν προσέφερα όσα θα μπορούσα λόγω διαφόρων συγκυριών.
Ευχαριστώ όλους τους γονείς – φιλάθλους του Παμπαιανικού, οι οποίοι ακολούθησαν την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός Παιανίας, χωρίς να υπολογίζουν έξοδα, αποστάσεις, καιρικές συνθήκες και βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με την παρουσία τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η συνεχής παρουσία τους, μας έδινε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές.
Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή Γιάννη Χερίδη, για την υποστήριξή του στο πρόσωπό μου, για όλα όσα έμαθα δίπλα του και για όλες τις ποδοσφαιρικές στιγμές που περάσαμε μαζί στους ποδοσφαιρικούς πάγκους αυτά τα δύο χρόνια μέσα στην ομάδα.
Θα βρίσκομαι κοντά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τις προσπάθειές τους, ανεξάρτητα από τίτλους και θέσεις, ευχόμενος κάθε επιτυχία στην ομάδα του Παμπαιανικού. Άλλωστε το να είμαι κοντά στην ομάδα που αγάπησα δεν το πιστοποιούν οι τίτλοι και οι θέσεις, αλλά οι δεσμοί μου με το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οποίοι ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι, δεσμοί εκτίμησης και αγάπης με όλους τους ποδοσφαιριστές.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω ειλικρινά τις ευχαριστίες μου σε όλους τους ποδοσφαιριστές (τα επονομαζόμενα «γατάκια»), με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια ως Γενικός Αρχηγός και με τους οποίους πέρασα στιγμές αξέχαστες και  ανεπανάληπτες. Εύχομαι ολόψυχα υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους, καθώς επίσης προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money