Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΑΝΕΒΛΗΘΗ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ



Ανεβλήθη για ημερομηνία του ερχόμενου Αυγούστου, η δικαστική αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων κατά του σωματείου «Α.Ο. Άνοιξη» και των υπόδικων εκπροσώπων του κ.κ. Γιαρένη, Κυριάκη και Νίκα. Η αναβολή προκλήθηκε από την απεργία των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.
Ο πρώην γενικός αρχηγός του Α.Ο. Άνοιξης κ. Γρηγόρης Πατρίκιος, ζήτησε από τις 29/5/2014 να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά του αθλητικού σωματείου «Α.Ο. Άνοιξη», προκειμένου να του επιστραφούν λειτουργικά έξοδα της περιόδου 2012-2013 τα οποία κάλυψε για λογαριασμό του συλλόγου.
Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα αστήρικτων, προσβλητικών και δυσφημιστικών επιθέσεων από τους συγκεκριμένους εκπροσώπους του σωματείου!
Επειδή όμως συνηθίζεται σε πολλές περιπτώσεις οι θύτες να υβρίζονται ως θύματα, κι επιπλέον επειδή η ελληνική γλώσσα δεν είναι πάντοτε κατανοητή από τους ελλιπώς μορφωμένους ανθρώπους της κοινωνίας που ζούμε, πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι «υπόδικο» είναι το άτομο που έχει μηνυθεί και το δικαστήριο έχει επιληφθεί της υπόθεσης, κι έχει ορίσει τακτική δικάσιμο του θέματος. Εφ’ όσον δεν έχει ορισθεί δικάσιμος –έστω κι αν υπάρχει εκκρεμούσα μήνυση- κανείς δεν είναι υπόδικος! Διότι μπορεί –ας πούμε- η υπόθεση να «οδηγηθεί» στο αρχείο. Αυτές οι μικρές διαφορές, που συνήθως απαιτούν νομική βοήθεια για την κατανόησή τους, μπορεί να σημαίνουν και την διαφορά που υπάρχει μεταξύ ανθρώπων και προσωπικοτήτων… Η γνώση σε κάθε περίπτωση, είναι πολύτιμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money