Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΚΟΡΩΠΙ: ΕΦΥΓΑΝ 3 - ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ



Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Κορωπίου εκφράζει την μεγάλη χαρά της, που ο φίλαθλος κόσμος της πόλης είδε 3 βασικά στελέχη (νεαρούς παίκτες) της εφετινής εξαιρετικής ομάδας, να παίρνουν μετεγγραφή σε ομάδες ανωτέρων κατηγοριών. Κι αναφέρεται στον αμυντικό Κώστα Μουρούτη που πήγε στην Καλλιθέα (football league), στον επιθετικό Δημήτρη Καραϊνδρο που αποκτήθηκε από τον Ηλυσιακό (Γ’ εθνική) και στον αμυντικό Δημήτρη Φύτρο που μετακινήθηκε Κυανό Αστέρα Βάρης, επίσης ομάδα Γ’ εθνικής.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διοίκηση του συλλόγου και οι φίλαθλοι του Κορωπίου, εύχονται στους μετεγγραφέντες κάθε επιτυχία στις νέες τους ομάδες, δεδομένου ότι στόχος της διοίκησης είναι να συνεχισθεί και μελλοντικά η ανάδειξη αξιόλογων παικτών, με επιτυχημένη σταδιοδρομία σε ομάδες ανωτέρων, επαγγελματικών κατηγοριών.
Αυτό που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι πώς θα καλυφθούν τα κενά των αποχωρησάντων στην ομάδα του Κορωπίου. Διότι η έλλειψη 3 βασικών στελεχών, σημαίνει ότι δημιουργεί ελλείψεις σε θέσεις της 11άδας που πρέπει να καλυφθούν επαρκώς… Είναι γνωστό ότι γίνονται σοβαρές κινήσεις συμπλήρωσης του δυναμικού της ομάδας αλλά μέχρι ώρας τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money