Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ Κ.



Δεν βρήκαν άκρη -μέχρι στιγμής- οι φίλοι της Δόξας Κορωπίου κ.κ. Βουγιούκας και Ξεφτεράκης, με τις επαφές που έκαναν για την λειτουργία της ομάδας.
Η τελευταία σοβαρή προσπάθεια που έγινε σε επίσκεψη και συζήτηση των κ.κ. Ξεφτεράκη και Βουγιούκα με τον δήμαρχο κ. Κιούση, δεν απέφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα, παρ’ ότι η στάση και η συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι στο πρόβλημα της Δόξας, έδειξε ότι καταλαβαίνει τις δυσκολίες. Όμως, δήλωσε περισσότερο ηθική συμπαράσταση και ελάχιστα οικονομική (τουλάχιστον για την τρέχουσα, κρίσιμη για την προετοιμασία περίοδο).
Κατόπιν τούτων, οι δύο παράγοντες του συλλόγου, δεν έχουν άλλη διέξοδο από το να καλέσουν δημόσια όσους φίλους του ποδοσφαίρου πιστεύουν ακόμη στην ύπαρξη της Δόξας Κορωπίου, να παρουσιασθούν και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για να αποφασισθεί στην συνέχεια η τύχη της…
Καλούνται, λοιπόν, όλοι οι εναπομείναντες φίλοι της Δόξας, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Θανάση Βουγιούκα ή τον Νίκο Ξεφτεράκη, για να αποφασίσουν αν η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ή όχι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money