Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΩΡΩΠΟΣ: ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ



Η ηρεμία επανήλθε στις τάξεις του Ωρωπού, ύστερα από την ανάκληση των παραιτήσεων που είχαν υποβάλλει αρκετά μέλη της διοίκησης… Συμφωνήθηκε να παραμείνουν για ένα ακόμη χρόνο στην διοίκηση του συλλόγου και να βάλλουν όλοι μαζί πλώρη για την πολυπόθητη άνοδο! Ήταν μια απόφαση που ελήφθη με πολλή περίσκεψη και κάτω από την πίεση –κυρίως- των ίδιων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, που έκαναν σαφή με συγκινητικό τρόπο την θελησή τους! 
 Το τελευταίο διήμερο η διοίκηση προχώρησε σε σειρά μεταγραφών παλιών παικτών του συλλόγου, αποδεικνύοντας ότι η κρίση, λόγω της διαφορά στην φιλοσοφία μερικών παραγόντων, πέρασε ανεπιστρεπτί. Κι ενώ κάποιοι υποστήριζαν ότι ο Ωρωπός θα διαλυθεί, όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο αλλά οι παράγοντες της ομάδας προχώρησαν σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις!
Η αποχώρηση του νεαρού Λεωνίδα Παπαγεωργίου, έδωσε έναυσμα για σχόλια περί μαζικής αποχώρησης αρκετών παικτών του συλλόγου… Όμως, το αντίθετο συνέβη: Η διοίκηση ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα των Τάσου Θάνου και Κώστα Φιλλή. Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε ο Τάσος Θάνος στον Ωρωπό! Ήταν το 1995 όταν αποχώρησε από το τμήμα παίδων του Ωρωπού, επί προεδρίας Ηλία Ιωακείμ, για να συνεχίσει την καριέρα του στα τμήματα παίδων και νέων της ΑΕΚ. Αργότερα, υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ, καθώς είχε επίσης και συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα με την Προοδευτική και τον Εργοτέλη. Τώρα, ύστερα από μεγάλη διαδρομή στις μεγάλες κατηγορίες, επιστρέφει στην ομάδα του σε ηλικία 30 ετών, για κλείσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία…
Σε ότι αφορά τον Φιλλή, ήλθε η ώρα να γυρίσει από την περιπλάνησή του σε άλλες ομάδες. Όπως ακριβώς συνέβη και με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές.
Επέστρεψαν ο Δημήτρης Κατερίνης (ο 32χρονος αμυντικός και πρώην αρχηγός της ομάδας), ο πάντοτε ταλαντούχος Τριαντάφυλλος Δημητριάδης, όπως και ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Τζιαχρήστας, μετά από 7 χρόνια (και οι 3 προερχόμενοι από το Συκάμινο). Την συνεργασία τους ανανέωσαν και οι Δημήτρης Αμπατζής, Σταύρος Μήτρου και Παύλος Οικονομάκος. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία των Γιάννη Γκλιάτη και Γιάννη Αποστολάκη.
Τέλος, ο νεαρός εξαιρετικός τερματοφύλακας Γιάννης Νικολάου, παρέμεινε κι αυτός στον Ωρωπό. Θα συνεχίσει κι εφέτος να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του.
Με την παρουσία του προέδρου Στέφανου Ζαφείρη και του γραμματέα Τάσου Ντούρμα, έγιναν στα γραφεία του συλλόγου, οι συζητήσεις και μεταγραφές των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει μεγάλη διάθεση των παικτών να επιστρέψουν στον Ωρωπό και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους… Γι’ αυτό αναμένονται κι άλλες μεταγραφικές «βόμβες» τις επόμενες ημέρες.
* Ο Ωρωπός ανακοίνωσε ότι στις 10 Αυγούστου αρχίζουν οι εγγραφές της νέας ακαδημίας του συλλόγου. Η διοίκηση του σωματείου, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών γονιών, αλλά συναισθανόμενη και την κρίση που καθημερινά βαθαίνει, αναπροσάρμοσε προς τα κάτω τις τιμές συμμετοχής στην ακαδημία, τόσο σε επίπεδο εγγραφής όσο και σε επίπεδο μηνιαίας συνδρομής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money