Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο ΔΗΜ. ΚΑΡΛΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ


Ο προπονητής Δημήτρης Καρλής επέστρεψε στη Νίκη Δροσιάς ύστερα από τέσσερα χρόνια, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Κυρίως για να δώσει όραμα και προοπτική, αφού στόχος του είναι να αξιοποιήσει τα νέα παιδιά της ομάδας νέων, που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου και πέρυσι διακρίθηκαν στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, περνώντας στην τελική φάση.
«Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε σκληρά με το κεφάλι κάτω και πιστεύω ότι στο τέλος της περιόδου θα είμαστε σε θέση να δρέψουμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας», δήλωσε ο πολύ γνωστός και έμπειρος προπονητής, που έχει εργασθεί σε πάρα πολλές ομάδες της Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής.
Ο βασικός κορμός παικτών της Νίκης και όλοι οι χρήσιμοι ποδοσφαιριστές παρέμειναν, ενώ  προβλέπεται να γίνουν και κάποιες προσθήκες σε θέσεις κλειδιά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοίκησης.

Στη φωτό ο πρόεδρος της Νίκης Δροσιάς Γιάννης Μπέτσης (αριστερά) και ο νέος προπονητής της ομάδας Δημήτρης Καρλής στην καφετέρια «Τέμπο», όπου  έγινε η συνάντηση, έκλεισε η συμφωνία, κι ακολούθησαν οι σχετικές ανακοινώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money