Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΩΡΩΠΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΓΓΙΡΗ



Άλλος ένας παλιός παίκτης (αν και 19χρονος ακόμη) του Ωρωπού επέστρεψε στην ομάδα, ως δανεικός από την Καλλιθέα, για να βοηθήσει στη νέα αγωνιστική περίοδο να ανέβει ο Ωρωπός στην Α’ κατηγορία. 
Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Σπύρο Μίγγιρη, ο οποίος έχει παραστάσεις από την Δ’ εθνική με τον Ωρωπό, καθώς σε ηλικία 16 ετών έπαιξε βασικός στον β’ γύρο της περιόδου 2010-2011. Συνέχισε στην Καλλιθέα (στην οποία ανήκει και σήμερα), ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Λιοσίων, με προπονητή τον πρώην προπονητή του Ωρωπού Αλέξη Γκλεγκλέ και βοηθό του τον σημερινό τεχνικό του Ωρωπού Σωτήρη Βίνο.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ Κ.Κ. ΖΑΦΕΙΡΗ, ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥΡΜΑ
Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Ωρωπού κ.κ. Ζαφείρης, Κολιαστάσης και Ντούρμας, έδωσαν στη δημοσιότητα την ακόλουθη κοινή επιστολή, με την οποία διακαιολογούν την παραμονή τους στα διοικητικά πράγματα του συλλόγου:
«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες μέρες υποβάλαμε την παραίτησή μας, μετά από δύο χρόνια αδιάλειπτης και ανιδιοτελούς προσφοράς, από την διοίκηση του ΠΑΣ Ωρωπός. Η παραίτησή μας είχε να κάνει με την προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική  και οικονομική πίεση που δεχθήκαμε τον τελευταίο καιρό και οι τρεις μας. Πίεση που είχε ως αποτέλεσμα να νοιώσουμε χωρίς ενέργεια και να θεωρήσουμε πως ό,τι είχαμε να δώσουμε και να κάνουμε, το είχαμε δώσει και το είχαμε κάνει!
Δύσκολη απόφαση, που όμως την στιγμή εκείνη φαινόταν και ήταν αναπόφευκτη... Σε αυτή την απόφαση, όμως, φάνηκε πως δεν λάβαμε υπ’ όψιν δύο σοβαρούς και αστάθμητους παράγοντες:
1) Από την πρώτη στιγμή δεχθήκαμε την αγάπη και την συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Αυτών των εκπληκτικών παιδιών, που μας τόνιζαν σε κάθε στιγμή, την επιθυμία τους να παραμείνουμε, να συνεχίσουμε το κτίσιμο της ομάδας που τα 2 τελευταία χρόνια ξεκινήσαμε, με στόχο και σκοπό τον ΠΑΣ Ωρωπός των ονείρων και των προσδοκιών μας. Με μια φωνή δήλωναν και δηλώνουν, πως εφέτος είναι η χρονιά μας. Ταυτόχρονα, πάρα πολλά παιδιά, που δεν ανήκαν στον ΠΑΣ, μας πλησίαζαν και μας δήλωναν πως επιθυμούν διακαώς να ενταχθούν στην ομάδα μας, με βασική προϋπόθεση να παραμέναμε στην θέση μας για έναν ακόμη χρόνο.
2) Ξεκινήσαμε άμεσα επαφές με ανθρώπους που πιστεύαμε πως θα μπορούσαν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους, αλλά από όλους εισπράξαμε αφενός την άρνησή τους να αναλάβουν σε αυτή την φάση και αφετέρου την συμπαράστασή τους στην δικιά μας διοίκηση και την δέσμευσή τους πως θα στηρίξουν έμπρακτα την εφετινή προσπάθεια. Έγκαιρα καταλάβαμε πως δεν υπάρχει αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση και πως το πιο πιθανό αποτέλεσμα θα ήταν η διάλυση και ο κατακερματισμός του ΠΑΣ. Θεωρήσαμε πως ο κόπος, ο αγώνας, η προσπάθεια, αλλά και το απίστευτο υλικό που εφέτος διαθέτει η ομάδα μας, δεν άξιζε τέτοιας κατάληξης.
Κατόπιν τούτου, βάζοντας στο περιθώριο προσωπικές δυσκολίες, επαγγελματικές υποχρεώσεις και ελεύθερο χρόνο, αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε και για την ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015 να οδηγούμε τον ΠΑΣ Ωρωπός. Στις εκλογές που έγιναν στις 23/7/2014 σχηματίσαμε μια εξαιρετική διοίκηση και θεωρούμε πως η χρονιά αυτή θα είναι η χρονιά που οι κόποι όλων μας, θα αρχίσουν να αποδίδουν.
Φίλες και φίλοι, σας καλούμε όλους να σταθείτε κοντά στην ομάδα μας, στο μέτρο και στο μέγεθος που ο καθένας μπορεί, για να κάνουμε τον ΠΑΣ και πάλι πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο».
Μετά τιμής
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΟΛΙΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money