Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΑΝΑ




Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής ανακοινώθηκε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα πραγματοποιηθεί μονοήμερο σεμινάριο για τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων.
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει: α) Γραπτές εξετάσεις, β) κατευθυντήριες γραµµές νέας αγωνιστικής περιόδου – τροποποιήσεις κανόνων παιχνιδιού, γ) ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA-FIFA dvd και σηµεία που χρήζουν περαιτέρω επισήμανσης, δ) υπογραφή διοριστηρίου, ε) αγωνιστικά τεστ FIFA.
Όσοι από τους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των τοπικών πρωταθλημάτων επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό, καθώς και δικαίωμα να αγωνίζονται στη νέα αγωνιστική περίοδο, πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν αίτηση μέχρι την Τετάρτη 27 Αυγούστου, στα γραφεία της Ένωσης (Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης).
Οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό (παθολόγο, καρδιολόγο, οφθαλμίατρο), οι παρατηρητές από οφθαλμίατρο, καθώς και όλοι τους αντίγραφο ποινικού μητρώου. Την αίτηση και το έντυπο ιατρικών εξετάσεων μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της Ένωσης ή να τα εκτυπώσουν από τους σχετικούς συνδέσμους στο διαδίκτυο. 
Όσοι δεν έχουν τις ανωτέρω εξετάσεις, δεν δύναται να λάβουν μέρος στο σεμινάριο, καθώς και δικαίωμα να αγωνίζονται στη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στο site της ΕΠΟ, στην ενότητα Διαιτησία – Εξεταστέα Υλη Σεμιναρίων 2014-2015. Τα όρια των αγωνιστικών τεστ αναφέρονται στον κανονισµό διαιτησίας (παράρτηµα 2 – τεστ FIFA). 
Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα γίνει με νεότερη ανακοίνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money