Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ Γ. ΣΠΑΝΕΑ ΣΤΟΝ Δ. ΓΙΑΡΕΝΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ



«Θέλει λεβεντιά, ψυχή και άντερα για να γίνεις ηγέτης!!! Από το πρωί, διαβάζοντας τις ανακοινώσεις του κ. Γιαρένη, αναρωτιόμουν γιατί να θέλει κάποιος να πάρει πιστοποιητικό ψεύτη και συκοφάντη! Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι η σιωπή του είναι αδυναμία, όπως λέει. Απλά, είναι αδύναμος. Δεν πιστεύω ότι έχει πίστη στο ρητό “τα εν οίκω μη εν δήμω” όπως λέει ο ίδιος. Πρωί-πρωί έσπευσε -ως συνηθίζει- να λασπολογήσει τον αρχιδιαιτητή του! Δεν ξέχασε να υπενθυμίσει σήμερα, ότι δέχεται το τελευταίο εικοσαήμερο (χθες μέσω του κ. Καραμολέγκου ήταν δεκαπενθήμερο), λάσπη!
Τα εν οίκω μη εν δήμω, σημαίνει φωνάζω τον αρχιδιαιτητή στο Δ.Σ. και αφού έχω κάτι σίγουρο, τον αντικαθιστώ! Προφανώς δεν πέρασε μετά τα χθεσινά εύκολη νύχτα. Δεν εξηγείται πώς ξύπνησε πρωί-πρωί κι άρχισε τις συκοφαντίες! Τι σενάρια! Ούτε ο Φώσκολος… Θλιβερό! Τι φαντασιώσεις!
Ανακάλυψε συμμετοχή του αρχιδιαιτητή του, σε αγωγή που έχει κάνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών για τα παρανόμως κρατούμενα ποσοστά. Όμως πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, εισέπραξε ένα ηχηρό χαστούκι από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ντάφλο, που άστραψε και βρόντηξε! Αλήθεια, μετά την λασπολογία σου και την απάντηση-χαστούκι από τον κ. Ντάφλο, μήπως η ευθιξία σου σε οδήγησε τουλάχιστον να πεις ότι έκανες λάθος; Γιατί για να ζητήσεις συγγνώμη, χλωμό το βλέπω!
Προφανώς οι τεμενάδες στον κ. Σπαθή δεν έπιασαν! “Στο Δ.Σ.”, λέει κι αυτός! Μην ψάχνεις για στηρίγματα ανάμεσα σε έντιμους ανθρώπους…
Στην εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ” ισχυρίστηκε ότι από τα παρανόμως κρατούμενα ποσοστά, πληρώνονται παρατηρητές για να καλύπτουν τους αγώνες! Εξ ού και οι παρεμβάσεις στο πλάνο (τους ορισμούς) των παρατηρητών διαιτησίας. Οπότε, τα παρακρατούμενα παρανόμως ποσοστά δεν φτάνουν. Προφανώς πρέπει να ζητήσει αύξηση για να καλύπτονται όλα τα παιχνίδια! Σου παραθέτω (κάτω με υπόμνημα) το άρθρο που αφορά την διαιτησία και είναι νόμος του κράτους!
Αυτοί που εκδιώχθηκαν από την ΕΠΟ νύχτα, καταπατούσαν τους νόμους του κράτους, με το παραμύθι του αυτοδιοίκητου! Αυτούς, λοιπόν, που εσύ ήθελες να φύγουν και τάχθηκες υπέρ της κάθαρσης, τους υπηρετούσες αποδεχόμενος τις παράνομες απαιτήσεις τους! Δεν θυμάμαι καμιά αντίστασή σου ή αντίδρασή σου! Ακόμη και σήμερα εισπράττεις τα ποσοστά!
Δεν είδα όμως να κάνεις εφαρμογή του κανονισμού περί διαγραφών, που εντέχνως προσπάθησες να το φορτώσεις στον αρχιδιαιτητή σου! Εκεί δεν πέρασε το διαίρει και βασίλευε! Ένας μόνο Σύνδεσμος, λέει ο νόμος! Εσύ τι ακριβώς γράφεις όταν εισπράττεις τα ποσοστά, στην απόδειξη;
Ο δρόμος για να ενημερωθούν όλα τα μέλη της ΕΠΣΑΝΑ είναι ένας και μοναδικός! Προκάλεσες τον αρχιδιαιτητή σου να δημοσιεύσει τα στοιχεία. Την απάντηση την πήρες! Ένα Δ.Σ. ανοιχτό και είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος!
Η ΕΠΣΑΝΑ ανήκει στα Σωματεία της και όχι στον πρόεδρό της! Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο θα βρεις τον τρόπο να εκτεθείς»!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΕΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΔΠΕ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

* Ο νόμος για τους Συνδέσμους:
– Σύνδεσμοι διαιτητών ομαδικών αθλημάτων
1. Στην περιοχή ευθύνης κάθε αθλητικής Ένωσης, μπορεί να συσταθεί ένας μόνον σύνδεσμος διαιτητών για κάθε άθλημα. Αν ο αριθμός των μελών δεν επαρκεί για τη σύσταση συνδέσμου σε μία περιφερειακή ενότητα, μπορεί να συσταθεί σύνδεσμος διαιτητών για περισσότερες της μίας περιφερειακές ενότητες της ίδιας Περιφέρειας. Μέλη των συνδέσμων διαιτητών είναι αποκλειστικά και μόνον εν ενεργεία και μη διαιτητές με δίπλωμα διαιτητή, το οποίο τους έχει χορηγηθεί από την αρμόδια ομοσπονδία διαιτητών, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής ευθύνης του συνδέσμου. Ο σύνδεσμος διαιτητών είναι σωματείο σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 78 κι επόμενα, του Αστικού Κώδικα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money