Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0-2



Σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Αγίας Άννας σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Καπανδριτίου. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν στο 12' σουτ μέσα από την περιοχή του Μουρούτη ψηλά άουτ, μετά από σέντρα του Νταλάνι. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν τρία πέναλτυ στην συνέχεια. Στο 20' ο Παϊτέρης μπήκε στην περιοχή, ο Μπουλέκος τον πήρε αγκαλιά και τον έριξε κάτω, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε»... Το ίδιο έγινε και στο 23', όταν ο Μουρούτης πέρασε κατά μέτωπο τον Πέτρου που τον ανέτρεψε, όπως και στο 27' όταν ο Νταλάνι πέρασε από πλάγια τον Σίνα, ο οποίος τον έσπρωξε ελαφρά, όμως ο διαιτητής ανένδοτος! Πάντως, σε καμία από τις τρεις φάσεις ο διαιτητής δεν έδειξε κάρτα για θέατρο... Στο 30' ο Μουρούτης απείλησε πάλι με σουτ από καλή θέση, όμως η μπάλλα πέρασε άουτ.
Το Καπανδρίτι προσπάθησε κυρίως με στημένες μπαλλιές, δίχως να καταφέρει κάτι σημαντικό στο πρώτο μέρος.
Στο 46', στην πρώτη φάση του β’ ημιχρόνου, ο Μουρούτης μπήκε από πλάγια και πάσαρε στον Νταλάνι, που ντρίμπλαρε τον Μπουλέκο, ο οποίος τον ανέτρεψε. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Μουστάκας (0-1). Στο 55' οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την νίκη τους με άψογη αντεπίθεση, όταν ο Μουρούτης έπαιξε το 1-2 με τον Παϊτέρη, κι έφυγε μόνος του, πάσαρε στον επερχόμενο Σούλη, που ακολούθησε την φάση κι αυτός με πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι που βελτιώθηκαν στο β’ μέρος, απείλησαν στην συνέχεια με 3 φάσεις από «στημένα», με τον Σίνα, τον Μαντά και τον Μελιρά από το 60' έως το 75' αλλά ο Μπακανδρίτσος κράτησε το «μηδέν». Ειδικά στην τρίτη φάση, που απέκρουσε εντυπωσιακά και ο Τσούπης έδιωξε μακριά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλο ένα καλό σουτ (μόλις άουτ) με τον Πάτσιο στο 80'.
Μέτριος ο διαιτητής και οι επόπτες του (Κακάνης – Δήμας, Τρίμης).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Τσομπανάκης): Σαρρής, Βελτανιώτης, Μπουλέκος, Πέτρου, Σίνας, Νέλι, Ι. Βλάχος (46’ Ν. Μελιράς), Ξ. Μαντάς, Κ. Μαντάς (46’ Στεφ. Σδράλιας), Βασιλάκος, Τριανταφύλλου.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος, Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας, Βλάμης, Πάτσιος, Κορμπάκης, Μουρούτης (80' Μπίστας), Νταλάνι, Παϊτέρης (60' Μουγιολλάρι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money