Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤ. ΣΠΑΝΕΑΜη αποδεχόμενος τον σημερινό ορισμό του (από ποιόν άραγε;) ως παρατηρητή διαιτησίας, ο αρχιδιαιτητής Αριστείδης Σπανέας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στην ΕΠΣΑΝΑ.
«Δεν γνωρίζω ποιός ορίζει τους παρατηρητές διαιτησίας, διότι δεν ήμουν παρών στην διαδικασία. Ο πρόεδρος της Ένωσης γνωρίζει ότι δεν επιθυμώ να ορίζομαι παρατηρητής. Ως πρόεδρος και της Ε.Δ. όφειλε να ενημερώσει αυτόν που τους ορίζει. Παρακαλώ, λοιπόν, να τον ενημερώσετε για να αντικατασταθώ και να μην υπάρξει πρόβλημα».
Παράλληλα, σας παραθέτω δημόσια δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ στις 7/10/2016: Με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και της Επιτροπής Διαιτησίας Δημήτρης Γιαρένης προέβη στην παρακάτω δήλωση σχετικά με την μη αναφορά ονόματος παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα του Σαββάτου Κορωπίου-Ολυμπιακού Λαυρίου. «Στο παιγνίδι του Κορωπίου θα παρευρίσκεται ο αρχιδιαιτητής Αριστείδης Σπανέας, ο οποίος προς τιμή του εδώ και δύο εβδομάδες δεν θέλει να ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας και να παίρνει τα 20 ευρώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money