Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΡΡΗ – ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

Άμεσος ήταν ο αντίκτυπος της εκλογής ως προέδρου του Γ. Παπαμακάριου στην ΕΠΣΑΝΑ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, τον κάλεσε τηλεφωνικά και τον συνεχάρη το βράδυ της Τετάρτης 7/11, δύο μόλις ώρες μετά την εκλογή του! Επίσης, του έκλεισε ραντεβού για τις 10 το πρωί της Πέμπτης 8/11, στο γραφείο του στην ΕΠΟ, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κλίμα και πνεύμα αγαστής συνεργασίας!
Ο κ. Παπαμακἀριος με τον φἰλο του Γιὠργο Πλατανιὠτη.
Ο κ. Σαρρής υποδέχθηκε τον κ. Παπαμακάριο πολύ φιλικά και του επισήμανε ότι οι «κακές σχέσεις» και τα λάθη του παρελθὀντος πρέπει να ξεπεραστούν το συντομότερο ώστε να ξαναμπούμε –αφού δοθούν ορισμένες αυτονόητες εξηγήσεις- στον ρυθμό της συνεργασίας για το καλό και των δύο πλευρών. Συζητήθηκαν θέματα κοινού συμφέροντος και συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας για κάθε εκκρεμότητα ή πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Σε ότι αφορά τους διαιτητές, ο κ. Σαρρής δέχθηκε να επανέλθουν από την άλλη εβδομάδα στα εθνικά πρωταθλήματα. Μάλιστα, φεύγοντας από το γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, μετά από 20’ λεπτά, ο κ. Παπαμακάριος συνάντησε και μέλη της ΚΕΔ (μεταξύ των οποίων και τον κ. Μπριάκο), ο οποίος επανέλαβε την διάθεση της Επιτροπής, να επανέλθουν τα πράγματα στην προτεραία των εκλογών κατάσταση…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money