Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 3-0

Πολύ καλύτερος ο Σαρωνικός, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οπότε έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων, με ρυθμό, περίτεχνους συνδυασμούς και πολλές κάθετες πάσες. Ποδόσφαιρο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα της κατηγορίας…
Από την άλλη το Συκάμινο, με πολλούς άπειρους νεαρούς παίκτες, δεν είχε την ανάλογη δυναμική για να αντισταθεί επάξια. Βέβαια, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αν ο Καραλής στο 5’ δεν απέκρουε εντυπωσιακά σουτ του Τζιαχρήστα, σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση, στη μοναδική επίσκεψη των φιλοξενουμένων με αξιώσεις στα καρέ του Σαρωνικού!
Γρήγορα όμως, έγινε το 1-0 με πλασέ του Ντίνου, και το 2-0 στο 20’ από τον Α. Καραγιάννη. Μέχρι το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν 4 ακόμη καλές ευκαιρίες (28’, 30’, 40’, 42’) για γκολ που δεν αξιοποιήθηκαν, κι ένα δοκάρι!
Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός μπήκε στο γήπεδο χαλαρός, δεν απειλήθηκε και σημείωσε ένα γκολ ακόμη, με τον Ναυπλιώτη στο 65’ ενώ είχε κι ένα ακόμη δοκάρι με τον Χατζημιχαηλίδη στο 75’.
Άψογη η διαιτησία των Σπίθα, Αικ. Αντωνίου και Μπαλάγκα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Λ. Καραγιάννης, Μπούκης (58’ Αρχοντής), Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου (73’ Χαρίτος), Ντίνος, Ραφαηλίδης (64’ Χατζημιχαηλίδης), Ναυπλιώτης, Σ. Αλεξίου, Α. Καραγιάννης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Κουσκούνης (71’ Π. Φασούλας), Τσαγκαράκης, Καραμιχάλης (Μαργέτας), Α. Φασούλας, Μπάρο, Σουβατζής, Μπάνας, Τζιαχρήστας, Βασιλάκης, Παπαγάλος (47’ Γαρυφάλλου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money