Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3-0 ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-3

Η Άρτεμις πήρε αυτό που της άξιζε, τους 3 βαθμούς της νίκης, με σχετικά εύκολη επικράτηση με 3-0 επί του Διονύσου. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στη Νέα Μάκρη και τον αποκλεισμό από το κύπελλο (στα πέναλτυ) με την Θύελλα. Παρά την κακή απόδοση του α’ ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν (1-0) με τον Χαρίση, στις καθυστερήσεις.
Στο β’ ημίχρονο η Άρτεμις έπαιξε αρκετά καλά, αφού «ανέβασε στροφές» και κούρασε τον Διόνυσο. Είχε δοκάρι με τον Κουνελάκη (58’), τον οποίο αντικατέστησε ο Νέλντι Σότα, που έκανε το 2-0 στο 75’, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τσούκα και ωραίο τελείωμα του σκόρερ.
Λίγο αργότερα (80’) ήλθε και το 3-0, πάλι από τον Σότα, μετά από προσπάθεια του Χαρίση, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος, μαζί με τον σκόρερ των 2 τερμάτων Σότα…
Η ομάδα της Λούτσας κράτησε μια ακόμη φορά ανέπαφη την εστία της, αφού σε 6 επίσημα (3 κυπέλλου) ματς, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα! Η νίκη αυτή ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες της για την συνέχεια.
Ο μέτριος Διόνυσος, τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσογιάννη με 2η κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Ρούντος και Ραδίσης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Διαμάντης, Βασιλείου (80’ Αγγελάκος), Τσανακτσής, Δημητρίου, Χαρίσης, Μοιρασγεντής, Τσουκαλάς, Τσούκα (75’ Δαρβής), Κουνελάκης (60’ Σότα).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης (72’ Μουφτάρη), Κουτσογιάννης, Κοπελάκης, Χριστοδούλου, Δρόσος, Γεροβασίλης, Καρατσίκος, Παξιμάδης, Κωνσταντόπουλος (46’ λ.τρ. Ουντέζε), Γκάγκας (65’ Μαρώλιας).

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-3
Πολύ πιο αποτελεσματικός ο Εθνικός, νίκησε το μαχητικό Πόρτο Ράφτη με 3-0 στο γήπεδο Κουβαρά. Το σκορ άνοιξε ο Θ. Στεφανίδης στο 17’ και με 0-1 έληξε το ημίχρονο. Στο β’ μέρος ο Μαγγίνας στο 48’ και ο Σπανομαρίδης στο 75’ ανέβασαν τον δείκτη στο 3-0 υπέρ των φιλοξενουμένων, που εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με ψηλοκρεμαστά σουτ από απόσταση, τον «έπιασαν» τρεις φορές απροετοίμαστο! Στο 85’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζούρος του Εθνικού.
Το Πόρτο Ράφτη δεν ήταν τόσο κακό, ώστε να ηττηθεί με τόσο βαρύ σκορ. Παρά την αγωνιστικότητα των παικτών του, δεν είχε επιθετική ισχύ και αποτελεσματικότητα.
Εξαιρετική η διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου και των βοηθών Χουλιάρα και Αλεξοπούλου.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής, Ζούρος, Αζάλ, Ελευθερίου, Βιβικίδης, Χατζόπουλος, Αλτιπαρμάκης (85’ Μπατής), Σπανομαρίδης (80’ Χαρίσης), Μαγγίνας, Στεφανίδης (70’ Μποϊμπέι), Ζιάγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money