Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 3-0

Ο μόλις διακρινόμενος Χοντζάλη, πετυχαίνει το 2-0 μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια.
Ανώτερος ο Πρωτέας επικράτησε δίκαια της Άμυνας Ανθούσας, με εντυπωσιακό τον Χοντζάλη και πολύ καλό τον Γιασελάι!
Η Άμυνα στο 25’ απείλησε σοβαρά, όταν μετά από κακή συνεννόηση της άμυνας των γηπεδούχων, βρέθηκε ο Καραβατάκης μόνος με τον Χύκα, αλλά πλάσαρε άουτ. Επίσης, καλή ευκαιρία είχε και ο Καρυστινός στο 70' αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ!
Το υπόλοιπο παιχνίδι ανήκε ολοκληρωτικά στον Πρωτέα, αφού εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε, έχασε μοναδικές ευκαιρίες (55' Χοντζάλη, 72' Γιασελάι) να πετύχει τουλάχιστον άλλα τόσα, που είτε απεσόβησε ο εξαιρετικός Χαρίσης, είτε αστόχησαν οι γηπεδούχοι.
Το 1-0 έγινε από τον Κούλιμπη στο 36’ μετά από ασίστ του κορυφαίου Χοντζάλη, ο οποίος με αστραπιαία ενέργεια είχε ακινητοποιήσει την αριστερή πτέρυγα της άμυνας των φιλοξενουμένων.
Το 2-0 ήταν ένα γκολ ποίημα από τον Χοντζάλη, ο οποίος στο 69’ πραγματοποίησε εντυπωσιακό σλάλομ, πέρασε την αντίσταση 5-6 αμυντικών και με κοντινό πλασέ άφησε …άγαλμα τον τερματοφύλακα Χαρίση.
Το 3-0 έκανε στο 83’ ο Γιασελάι, με ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής και παρά την προσπάθεια του Χαρίση, η μπάλλα κατέληξε στα δίκτυα.
Ο Πρωτέας έπαιξε πολύ καλά αλλά και η Άμυνα μόχθησε αρκετά.
Εξαιρετικός ο νεαρός διαιτητής Κωστάρας και οι βοηθοί του Ρούντος και Κάλλης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Χύκα, Κατσούλας, Γιασελάι (85’ Π. Μακροδημήτρης), Κούλιμπης (75’ Χρήστου), Λάζαρης, Διαμάντης, Λάππας, Τζανής, Μαραγκός, Χοντζάλη (80’ Δαβής), Καλιανιώτης.
ΑΜΥΝΑ: Χαρίσης, Τζέγια, Τσόκος, Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Νικόπουλος (62’ Δρόσος), Καραβατάκης (72’ Σαββίνος), Παπαδημητρίου, Καρυστινός, Καραμάνος (76’ Καραθεοδωρής), Χερμάνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money