Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Κλίμα εκνευρισμού και εσωστρέφειας δημιούργησε στις τάξεις του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου η εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα στον Κεραυνό, με αποτέλεσμα την απώλεια της πρώτης θέσης στην βαθμολογία της Α’ κατηγορίας, καθώς βέβαια η κούρσα για τον τίτλο παραμένει ορθάνοιχτη.
Αμέσως άρχισε η φημολογία περί πιθανής αλλαγής του Γιάννη Μαγγίνα από την τεχνική ηγεσία αλλά μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίσθηκε ομόφωνα η στήριξη στον προπονητή με οποιοδήποτε κόστος. Ο Κοσμάς Λεπατατζής μας ξεκαθάρισε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ, πως «στηρίζει τον προπονητή Γιάννη Μαγγίνα και όλοι μαζί ενωμένοι, συνεχίζουν με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ' εθνική».
Δεν πέρασαν 24 ώρες από τις δηλώσεις αυτές και ο εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας παίκτης Χρήστος Τσεβάς, δήλωσε την απόφασή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από την ομάδα! Μάλιστα, τόνισε ότι είναι ελεύθερος και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης! Θυμίζουμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ο Χρήστος Τσεβάς ήταν η κορυφαία ίσως προσωπικότητα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, ως βασικό στέλεχος, με εξαιρετικές εμφανίσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις θέσεις του κέντρου και της επίθεσης.
Ο Χρήστος Τσεβάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και την διοίκηση για την συνεργασία και εύχομαι να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ' εθνική».
Τώρα πλέον στον Άγιο Στέφανο προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του αγώνα με τον Κεραυνό και κοιτάζουν μπροστά, την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Κορωπί.

* Τέλος έδωσε στις φήμες περί αποχώρησης από τα διοικητικά του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, ο επιχειρηματίας και χορηγός του συλλόγου Νίκος Αξιώτης, ο οποίος εμφανίσθηκε στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣΑΝΑ, μαζί με τον πρόεδρο Κοσμά Λεπατατζή.

Σχετικά ο κ. Αξιώτης, δήλωσε: «Ουδέποτε σκέφθηκα να αποχωρήσω από την ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά, κοιτάμε το μέλλον του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Είμαστε στενοχωρημένοι από την ισοπαλία με τον Κεραυνό, αλλά όχι και απογοητευμένοι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη... Στο τέλος, θα κάνουμε ταμείο».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money