Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΩΡΩΠΟΣ 2-2

Γκολ του Κ. Στεφανή του Ωρωπού, επί του Κεραυνού, στο πρόσφατο 3-2 υπέρ του Κεραυνού
Ματς με δύο πέναλτυ και τρεις αποβολές έγινε στο Κρυονέρι, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ωρωπού. Το 2-2 φαίνεται δίκαιο αλλά αν αναλογισθεί κανείς ότι οι αντίπαλοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 40’ και στο τέλος το Κρυονέρι έμεινε για λίγο με 9, τότε αντιλαμβάνεται ότι επρόκειτο για μάχη επιβίωσης και των δύο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’ με πλασέ του Μαντζάνα και ισοφάρισε με κεφαλιά ο Τσέλια στο 35᾿. Το ημίχρονο βρήκε πάλι το Κρυονέρι να έχει το προβάδισμα στο σκορ, με κτύπημα πέναλτυ του Χαλίλι, στο 40᾿. Αμέσως μετά, απεβλήθησαν ο Κόλμπερ με απευθείας κόκκινη και ο Κυρ. Στεφανής με 2η κίτρινη κάρτα, επειδή ο πρώτος κτύπησε βίαια τον δεύτερο και ο τελευταίος προφανώς τον έβρισε.

Στο β’ μέρος η ποιότητα έπεσε και αφού το Κρυονέρι δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο τέρμα, κατάφερε (στο 85’) να ισοφαρίσει ο Ωρωπός, με κτύπημα πέναλτυ του Τσέλια, που κέρδισε ο ίδιος. Στο 86’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Καστρινός.

Διαιτητές: Ελένη Αντωνίου, (Πολυχρονιάδης, Ανδρεάδης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Χαλίλι, Καστρινός, Κόλμπερ, Λαθουράς, Χουλιάρας, Ψώνης, Ευθυμιάδης, Τσαλαπατάνης, Μαντζάνας, Θανασούλης (68’ Σκορδομπέκης, 88’ λ.τρ. Αξαρλής).

ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Καραχρήστος (75’ Σαχσανίδης), Κατερίνης, Ανδριανός, Κ. Στεφανής, Τσέλια, Μέγας, Γ. Στεφανής (60’ Ανυφαντής), Παπαγεωργίου, Αλούση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money