Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΙΝΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Όπως είχαμε γράψει από τις 21 Φεβρουαρίου 2012, ο Κεραυνός Κερατέας προσέφυγε στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ για μείωση της ποινής αποκλεισμού της έδρας του για 6 αγώνες και του προστίμου 500 ευρώ, που του επεβλήθησαν πρωτοβαθμίως από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ. 

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, που συζητήθηκε έντονα και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ (την Πέμπτη 29/3), η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής δικαίωσε την ομάδα της Κερατέας και η ποινή μειώθηκε από 6 σε 3 αγωνιστικές αποκλεισμού, όπως και το πρόστιμο από 500 σε 250 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κεραυνός θα παίξει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος (στις 8/4), με την Μάχη Μαραθώνα, στο γήπεδό του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση: Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου Κεραυνός Κερατέας κατά της υπ΄αριθμό 23/14-2-2012 απόφασης της Π.Ε. Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει στο σωματείο Κεραυνός Κερατέας ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του τριών (3) αγωνιστικών και χρηματική ποινή 250 €».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money