Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΦΟΒΕΡΟ! ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3-4

«Ο διαιτητής Χατζόπουλος σφυρίζει ανά τρεις αγωνιστικές τη Νίκη Δροσιάς και η ομάδα μας μονίμως ηττάται! Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για απλή συγκυρία ή ο ορισμός γίνεται συνειδητά! Εμείς, απλά επισημαίνουμε ότι σε τρεις αγώνες με διαιτητή τον Χατζόπουλο, δεν έχουμε σταυρώσει πόντο», μας είπαν παράγοντες της Νίκης Δροσιάς, αναφερόμενοι στον διαιτητή, ο οποίος μαζί με τον βοηθό Καρρά, δεν «επέτρεψαν» στη Νίκη να ισοφαρίσει ή και να νικήσει τον ουραγό Απόλλωνα Αναβύσσου.

Ο Απόλλων σημείωσε θριαμβευτική νίκη, βασιζόμενος στη δεινότητα του Ματέο Κράσι, να οργανώνει και να σκοράρει! Πέτυχε 3 γκολ, κι έδωσε έτοιμο το 4ο! Στο 86’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Τάραμας, επειδή –ενώ είχε γίνει αλλαγή- μπήκε απρόσκλητος στον αγωνιστικό χώρο…

Ο χορός των τερμάτων, είχε την ακόλουθη ροή: 0-1 στο 4’ ο Κράσι, το 1-1 στο 22’ ο Πιπέρας, το 1-2 ο Κράσι στο 29’, το 1-3 στο 34’ ο Παπακωνσταντίνου, το 2-3 στο 35’ ο Σαμαράς, το 2-4 στο 52’ ο Κράσι και το 3-4 στο 54’ ο Χατζής.

Λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του νεαρού Κράσι, η Νίκη ζήτησε στο ημίχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπείας! Επίσης, η Νίκη «ωρύεται» για εξώφθαλμο πέναλτυ, που δεν της έδωσε ο διαιτητής Χατζόπουλος, όπως και για ακύρωση κανονικού τέρματος ως όφ-σάιντ από τον βοηθό Καρρά.

Σύμφωνα με τα καταγγελθέντα (σ’ εμάς), ο κ. Χατζόπουλος διαιτήτευσε την 17η αγωνιστική το Λαυρεωτική – Νίκη 2-0, την 20η αγωνιστική το Άρτεμις – Νίκη 2-1 και την 23η αγωνιστική το Νίκη – Απόλλων 3-4! Στα δύο από τα 3 παιχνίδια, είχε βοηθό τον Καρρά!

ΝΙΚΗ: Σαμωνάς, Μιχαλάκης (65’ Κολάνγκη), Ιωαννίδης, Γαρουνιάτης, Κλ. Μπέτσης, Ζορμπάς, Μούρτης (56’ Καρράς), Κιούρκος, Πιπέρας, Σαμαράς, Χ. Μπέτσης (46’ Χατζής).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Πετούρης, Τάραμας (85’ Παπαθανασίου), Πανουργιάς, Καμζέλας, Κετέογλου, Τσούνης, Λαντζίδης, Κράσι, Παπακωνσταντίνου, Μπίστης, Χ. Τσούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money