Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Γ3 ΟΜΙΛΟΣ: ΞΕΦΥΓΕ Η ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ

Πανηγυρικό της Άμυνας Ανθούσας
Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής:  
Συκάμινο – Άμυνα Ανθούσας        0-2
Ραμνούς – Δόξα Αγ. Άννας           2-3
Παλλαυρεωτικός- ΑΕ Μενιδίου      2-1
Θησέας Ν.Μ. – Βουλιαγμένη         0-1

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ 2-1
Βαθμολογικής σημασίας ήταν η νίκη του Παλλαυρεωτικού, με 2-1 επί της πάντοτε αξιόμαχης Α.Ε. Μενιδίου. Το σκορ άνοιξε ο Πλατανησιώτης στο 20’ και το ημίχρονο έληξε 1-0. Στο 60’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Θεοφανίδη. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά απέναντι στην οργανωμένη παράταξη των γηπεδούχων και μείωσαν στο 83’ με τον Κατσίφη, για το τελικό 2-1. Ικανοποιημένες από την διαιτησία του Γρ. Λάμπρου (Καλλίνικος, Νιαστής) έμειναν και οι δύο ομάδες, που τον συνεχάρησαν.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάνης, Κ. Σπυρόπουλος, Πιτσικάλης, Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Παγκοζίδης (67’ Νικολαΐδης), Ηλίας (85’ Κούσουλας), Ι. Σπυρόπουλος, Ασλάνη, Θεοφανίδης, Φύσαρης (80’ Κυριακίδης).
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου (46’ Ζαμπουνίδης), Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Τζανέτος, Βλαβιανός, Μαβίδης, Ιορδανίδης, Μπάρλος (75’ Κωνσταντινίδης), Μαυρουδής (57’ Γιαννακουδάκης), Κατσίφης.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 0-2
Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Άμυνα Ανθούσας μέσα στο Συκάμινο με 2-0. Το Συκάμινο δεν τα κατάφερε παρ’ όλο που μπήκε στο παιχνίδι δυνατά, κι έχασε μια ευκαιρία με τον Δημητριάδη. Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες της Άμυνας, που διατήρησε και την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα! Το 0-1 πέτυχε ο Καραβατάκης στο α’ ημίχρονο και το 0-2 ο Λεμονής στο β’ μἐρος. Διαιτητές: Βουδούρης, (Σπ. Λιάπης, Κυριακόπουλος).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης, Γκας, Καραμιχάλης, Μπάρος, Σουβατζής, Τζεβελέκος (46’ Τυροβόλης), Μπάνας, Τσαγκαράκης (55’ Παπαπάνου), Φιλλής (75’ Βασιλάκης), Δημητριάδης.

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2-3
Λίγο έλειψε να είχαμε τα χειρότερα στο Γραμματικό, όπου λίγα λεπτά πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου ο Γκούρα του Ραμνούντα, έπεσε στο έδαφος και πάγωσε όλο το γήπεδο μέχρι να διαπιστωθεί ότι έπαθε υποθερμία! Ο αγώνας Ραμνούντα-Δόξας Αγ. Άννας διεκόπη για 40’ λεπτά μέχρι να καταφθάσει ασθενοφόρο, που πήρε τον ποδοσφαιριστή του Ραμνούντα στο νοσοκομείο... Ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το β’ ημίχρονο, καθώς ο γιατρός του αγώνα δεν άφηνε μόνο του τον ασθενή Γκούρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ιατρική κάλυψη για πιθανό άλλο σύμπτωμα!
Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, με γκολ για τον Ραμνούντα από τον Τούντα και τον Μαυρίκο. Όταν επιτέλους άρχισε το β’ ημίχρονο, οι σοκαρισμένοι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να «πάρουν τα πόδια τους», κι υπέκυψαν τελικά στην πιο ψύχραιμη και αγωνιστική Δόξα Αγίας Άννας με 3-2. Τα τέρματα της Δόξας σημείωσαν οι Κιαχόπουλος (2) και Μαρμαράς. Διαιτητές: Παπάζογλου, (Σπυρόπουλος, Χατζόπουλος).
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: Μπουκουβάλας, Χρυσίνας, Γκούρα (46’ Μασούρας), Στάσης, Μουρίκης, Μάντζης, Κάκαρης, Τούντας, Αηδόνης (60’ Μερκούρης), Κωνσταντίνου (80’ Κούτρας).

ΘΗΣΕΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0-1
Το φοβερό κρύο και η καταρρακτώδης βροχή κατά διαστήματα, δεν σταμάτησαν τον γηπεδούχο Θησέα και την Βουλιαγμένη να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να επικρατήσει «στα σημεία» η Βουλιαγμένη με 1-0, που έφυγε νικήτρια από την Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης.
Στο 63’ λεπτό σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με σκόρερ τον Μπαλή, που απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 62’. Στο 80’ ο Σεφέρη είχε μοναδική ευκαιρία για το 0-2 και στο 85’ ο διαιτητής «αρνήθηκε» πέναλτυ στους φιλοξενούμενους. Η γενική εικόνα των γηπεδούχων ήταν αρκετά καλή αλλά φάνηκαν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια.
Πολύ μέτριοι οι διαιτητές Κ. Ντόστης, (Γιατράς, Τασσόπουλος), δεν τα κατάφεραν καλά.
ΘΗΣΕΑΣ: Τσατσούλας, Μάρκου (61’ Χατζηλιάδης), Μπούκουρι, Μίχας, Ευαγγελίου, Σωτηριάδης (32’ λ.τρ. Χρυσίνας), Χατζόπουλος, Γεωργάρας, Γκούγκαρης (68’ Κουγιουμτζής), Λεονάρδος, Μακρυδάκης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Παπαγκίκας (72’ Λιόλιος), Μουτεσίδης, Πάπα, Τσίρλης, Κυριαζόπουλος, Τσάλε (65’ Σεφέρη), Μπαμπά, Μπαλής, Κόρδας, Πουράνης (81’ Κωνσταντόπουλος).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ομάδα                     Αγ.  Β.   Ν-Ι-Η  Τέρμ.
1. Δόξα Αγ. Άννας     3    13   0 0 0   9-3
2. Βουλιαγμένη         3    8     2 1 0   4-1
3. Παλλαυρεωτικός    3    5     1 1 1   4-5
4. Ραμνούς Γραμ.      3    5     0 2 1   3-4
5. Άμυνα Ανθούσας   3    5     1 1 1   4-3
6. Συκάμινο              3    4     1 0 2   2-6
7. Θησέας Ν.Μ.         3    3     1 0 2   3-5
8. Α.Ε. Μενιδίου        3    1     0 1 2   1-3

Η επόμενη 4η αγωνιστική (17-18/3): Δόξα Αγ. Άννας – Παλλαυρεωτικός, Βουλιαγμένη - ΑΕ Μενιδίου, Άμυνα Ανθούσας - Ραμνούς Γραμματικού, Θησέας Ν. Μάκρης – Συκάμινο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money