Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ - ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-0



Επεισοδιακό ματς με τέσσερις αποβολές, οι τρεις από τις οποίες συνέβησαν στις καθυστερήσεις, έγινε στο γήπεδο Νέων Παλατίων. Ο Ωρωπός τελικά επικράτησε του Παμπαιανικού με 1-0, κατοχυρώνοντας την θέση του στην κατηγορία και ωθώντας την ομάδα της Παιανίας προς τον υποβιβασμό.

Οι συγκινήσεις ήταν πολλές κι από τις δύο πλευρές. Το παιχνίδι ήταν νευρικό, μέτριο ποιοτικά, με τις ομάδες να προσέχουν τις άμυνές τους. Ο Ωρωπός διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 40’, όταν ο Στεφανής, μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός πέρασε τον επανεμφανισθέντα -ύστερα από την έκτιση ποινής 7 αγωνιστικών- Τσέλια προωθημένο και τον Στεφανή σε επιτελικό ρόλο. Στο 55’ ο Τσέλια εκμεταλλεύθηκε λάθος αμυντικού της Παιανίας και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0. Ήταν το ενδέκατο τέρμα του εφέτος.

Αμέσως ο Παμπαιανικός βγήκε στην επίθεση, κράτησε αρκετά την μπάλλα αλλά δεν βρήκε εύκολα διόδους στην άμυνα του Ωρωπού. Όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε ένα καλό σουτ του Δέλγα που απέκρουσε ο Κακκαβάς (80’) και στο 82’ έγινε η φάση του αγώνα!

Πάλι ο έμπειρος Δέλγας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κακκαβά, έκανε πλασέ, η μπάλλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, γύρισε στον Δέλγα που έκανε νέο σουτ προ κενής εστίας, από ένα μέτρο, η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, αναπήδησε στη γραμμή τέρματος, κι απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Ωρωπού! Η τύχη αρνήθηκε το γκολ στους φιλοξενούμενους και βοήθησε τους γηπεδούχους…

Στο 85’ ο Παμπαιανικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη κάρτα) του Κρητικού.

Τότε ξύπνησε και ο Ωρωπός, που έχασε με τον Τσέλια μια καλή ευκαιρία στο 86’ και στο 89’ πάλι ο Τσέλια πρόλαβε την έξοδο του Παπαδόπουλου, έκανε σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας χρησιμοποίησε τα χέρια του εκτός περιοχής, κι αποβλήθηκε πάραυτα! Επειδή ο Παμπαιανικός είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές, τερματοφύλακας για τον υπόλοιπο χρόνο του παιχνιδιού, έπαιξε ο Δέλγας.

Στην επόμενη φάση, υπήρξε διένεξη μεταξύ Αμπάζη και Κ. Σταυρόπουλου, με τον παίκτη του Ωρωπού να αποβάλλεται επειδή πέταξε την μπάλλα στον παίκτη της Παιανίας (90’). Στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ είχε κερδίσει φάουλ η Παιανία, ο Κουλοχέρης κτύπησε εκτός φάσης τον Στεφανή και αποβλήθηκε κι αυτὀς (91’)!

Διαιτητές: Μαργαρίτης, (Ρούντος, Οικονόμου).

ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Κ. Στεφανής, Τσέλια, Μέγας (80' Γ. Στεφανής), Κανατάς (55' Ανυφαντής), Παπαγεωργίου (90' Καραχρήστος), Αλούση.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κρητικός, Χατζής (84' Παπακυρίτσης), Ν. Σταυρόπουλος, Παπασωτηρίου, Κ. Σταυρόπουλος, Κουλοχέρης, Κατσαρός (73' Πετρούης), Δέλγας, Οικονομίδης (46' Μιρτάϊ), Σταμάτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money