Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4-0

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο άντεξε ο Κουβαράς, κι όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κρυεμάντη στο 45’ (για ένα βλακώδες κτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο), η ελλιπής Δόξα με το δίδυμο Γαλάνη – Παπαδόπουλου στον κλασσικό του ρόλο, πέτυχε 4 τέρματα και πήρε μια εύκολη νίκη. Βοήθησε σχετικά και ο ευνοϊκός αέρας. Χαρισματικός ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, σκοράρησε 3 φορές (χάτ-τρικ).
Το 1-0 σημείωσε ο Παπαδόπουλος στο 48’ και το 2-0 ο Γαλάνης με σουτ (αφού η μπάλλα κτύπησε στον Λιάπη κι άλλαξε πορεία) στο 51’.
Το 3-0 έγινε με κτύπημα πέναλτυ, που κέρδισε ο Γαλάνης, κι εκτέλεσε επιτυχώς ο Παπαδόπουλος στο 62’. Το σκορ έκλεισε στο 73’ πάλι ο Παπαδόπουλος, αξιοποιώντας ωραία προσπάθεια και πάσσα του Νικόλ.
Διαιτητές: Βακκάς, (Σπυρόπουλος, Ανδρεάδης).

ΔΟΞΑ: Παπαθεοδώρου, Κωστάνζος (46’ Νικόλ), Θεοχάρης, Σωτηριάδης, Πετράκης, Σπηλιόπουλος, Τσιαμπάς (55’ Αμπεντινάι), Βάρδας, Γαλάνης, Χατζηλίας (80’ Κωφός), Παπαδόπουλος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Γιαλούρης, Φιλίππου, Λιάπης, Γ. Στουραΐτης, Χατζής, Κρυεμάντη, Παπάρας Γιαννόπουλος (70’ Κ. Στουραΐτης), Μπίκλης, Πρίφτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money