Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γ3 ΟΜΙΛΟΣ: ΡΑΜΝΟΥΣ – ΘΗΣΕΑΣ 3-1


Ο Ραμνούς επανήλθε στις νίκες, με 3-1 επί του Θησέα, στο τοπικό ντέρμπυ. Αρκετοί θεατές σχεδόν γέμισαν την εξέδρες του γηπέδου Γραμματικού. Οι αντίπαλοι προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο σε αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Η πρωτοβουλία στο σκορ από τους φιλοξενούμενους και οι χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, δεν εμπόδισαν τον μεγάλο πρωταγωνιστή Κάκαρη, να σημειώσει δύο τέρματα και να βοηθήσει τον Ραμνούντα να ανατρέψει το 0-1 και να πάρει τη νίκη, παρότι έπαιξε για μισή ώρα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάντζη στο 61’.

Ο Θησέας Αγ. Μαρίνας κατάφερε να προηγηθεί, όταν στο 16’ ο Ευαγγελίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και με υποδειγματικό πλασέ, άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό βάρυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ραμνούντα, που άρχισαν να πολιορκούν την περιοχή του Θησέα, αλλά έπρεπε να νικήσουν και τον ικανότατο 20χρονο τερματοφύλακα Αραπκιλή, ο οποίος στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις σε τετ-α-τετ με τον Κάκαρη, βοηθώντας την ομάδα του να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μέχρι το 28’, οπότε το Γραμματικό ισοφάρισε 1-1. Ο Κάκαρης με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Θησέα. Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Γκιόκας, προπονητής του Θησέα, έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές (οι δύο στο α’ ημίχρονο), οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πετύχουν το 1-2, όταν στο 45’ ο Λεονάρδος βρέθηκε μόνος προ του Κόλλια, που αντέδρασε σωστά κι έσωσε το τέρμα του.

Στο β’ μέρος, η δύναμη και η καλύτερη φυσική κατάσταση των παικτών του Γραμματικού, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Οι απειλητικές επισκέψεις του Θησέα στην αντίπαλη εστία περιορίσθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Ραμνούντα επικράτησαν κατά κράτος. Το 2-1 έγινε στο 52’: Ο Τζούτζη εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζηλιάδης έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδας του ενώ προσπαθούσε να την απομακρύνει! Οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα (54’) πλησίασαν και σε τρίτο γκολ, όταν ο Κωνσταντίνου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ.

Ωστόσο τα δεδομένα της αναμέτρησης έμελλε να διαφοροποιηθούν πάλι στο 61’, όταν ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μάντζη για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Όμως ούτε η αριθμητική υπεροχή του Θησέα στάθηκε δυνατή να διαφοροποιήσει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στο 66’ ο Κάκαρης διαμόρφωσε το τελικό 3-1, φτάνοντας τα 15 γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!
Διαιτητές: Κασομούλης, (Γρ, Λάμπρος, Β. Τζαφόλιας).

ΡΑΜΝΟΥΣ: Κόλλιας, Χρυσίνας, Γκούρα, Στάσης (89’ Κούτρης), Μουρίκης, Μάντζης, Κάκαρης, Χαμάμης (64’ Σιδέρης), Εμπορέλλης, Τζούτζη, Κωνσταντίνου (56’ Τούντας).

ΘΗΣΕΑΣ: Αραπκιλής, Ευαγγελίου (60’ Κουγιουμτζής), Γεωργάρας, Χατζηλιάδης, Μίχας (35’ Ζέρβας), Χατζόπουλος, Σωτηριάδης (42’ Μακρυδάκης), Χρυσίνας, Λεονάρδος, Λουΐζος, Μάρκου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money