Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1-1

Μπούρμπουλας και Μίχας σε διεκδίκηση
Μ’ ένα απρόσμενα κερδισμένο πέναλτυ στο 89’, η Μάχη πήρε την ισοπαλία στο Γέρακα, που έμεινε με την προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης, που δεν κατάφερε να υλοποιήσει… Το παιχνίδι ήταν νευρικό, δυνατό, αλλά σε καμία περίπτωση βρώμικο. Οι μάχες των παικτών ήταν συνεχείς για την διεκδίκηση της μπάλλας και ο διαιτητής δυσκολεύθηκε αρκετά να ακολουθήσει.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν εμφανή υπεροχή στο α’ ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 10’, όταν σε ολιγωρία της άμυνας της Μάχης, ο αμαρκάριστος Λυμπερόπουλος, με πλασέ, σημείωσε το 1-0.

Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν την πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά δεν έγιναν σχεδόν ποτέ σπικίνδυνοι για την εστία του Γαβαλά. Μόνο στο 62’ έγινε μια φάση, που έβγαλε τον Καρακώστα μόνο του μπροστά και πλάγια, οπότε αναγκάσθηκε ο τερματοφύλακας του Γέρακα, να βγει εκτός περιοχής και να μαρκάρει τον αντίπαλο, κάνοντας φάουλ.

Σε μια από τις προσπάθειες που κατέβαλαν διαρκώς και οι δύο ομάδες, φάνηκε πιο τυχερή η Μάχη. Εκτελώντας στο 89’ φάουλ από πολύ πλάγια θέση ο Μίχας, πήδηξε στο τείχος ο Μπερέτης και η μπάλλα κτύπησε στο χέρι του, που δεν ήταν κολλημένο στο σώμα. Το υπέδειξε ο βοηθός Μαυρουδής (που ήταν κοντά στη φάση) και το σφύριξε ο διαιτητής Βλάχος (ο άλλος βοηθός ήταν ο Β. Λάμπρου). Το εκτέλεσε επιτυχώς ο Μίχας και ισοφάρισε 1-1 στο 90’.

ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Παππάς, Δημητριάδης, Καλούδης, Παπακωνσταντίνου, Πελέκης, Μπερέτης, Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος, Καραμανίδης (84’ Χρυσανθόπουλος), Μαργέτης (60’ Δριλάκης).
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα (84’ Τσένε), Χαμάμης, Βούσουλας, Πλατσιώτας, Καραλής, Τσάλε (46’ Κωνσταντόπουλος), Νταής, Μεταξάς (50’ Καρακώστας), Μίχας, Γρίβας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money