Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γ3 ΟΜΙΛΟΣ: Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 3-1

Από παλαιότερη συνάντηση Παλλαυρεωτικού-ΑΕ Μενιδίου
Την πρώτη της ήττα στην τελική φάση υπέστη η πρωτοπόρος Δόξα Αγ.  Άννας, από την βελτιωμένη ΑΕ Μενιδίου. Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, η Δόξα έδειξε ότι διαθέτει «βάθος πάγκου» και παραμένει δυσκολοκατάβλητη! Η ΑΕΜ εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και κέρδισε το ματς και τους 3 βαθμούς.
Το 1-0 πέτυχε ο Μπάρλος στο 25’ και ισοφάρισε 1-1 ο νεαρός Ασημακόπουλος στο 37’. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 50’ κέρδισαν πέναλτυ, σε ανατροπή του Μπάρλου από τον τερματοφύλακα Αστέρη, που αποβλήθηκε και την θέση του πήρε ο Μπακανδρίτσος. Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Μαβίδης για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα (54’), ο Μυρισκλάβος έκλεισε το σκορ (3-1).

Διαιτητές: Βικτωράτος, (Τζάλλας, Βουδούρης).

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου, Πανταζής (46’ Μαυρουδής), Σιδηρόπουλος, Βλαβιανός (46’ Ζαμπουνίδης), Μαβίδης, Τζανέτος, Ιορδανίδης, Μπάρλος, Μυρισκλάβος, Κατσιφής (64’ Παντελίδης).

ΔΟΞΑ: Αστέρης, Ρούσσος, Μιχαηλίδης, Φέκος, Καραγιώργος (46’ Μαργούτας), Ασημακόπουλος, Μουρατίδης, Μαρμαράς (50’ Μπακανδρίτσος), Σάββας, Κυριακίδης, Σονίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money