Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

Φλαμπούρης, Αποστολίδης
Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της Ένωσης, γίνεται αντιληπτό ότι η παράταξη Μαγουλά δεν έχει πλέον στήριξη από την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ.! Η δήλωση του κ. Ρούσση ότι στο πλευρό του βρίσκεται ο γενικός γραμματέας κ. Αποστολίδης, δημιουργεί σημαντικό πολιτικό έλλειμμα και μειωμένη στήριξη στο προεδρείο. Οπότε δεν γνωρίζουμε αν η πλειοψηφία διαθέτει την «δεδηλωμένη» ώστε να επιλέγει την προεδρία της Ένωσης!

Σήμερα, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ο πρόεδρος Φ. Μαγουλάς έχει σίγουρους συνεργάτες, μόνο τους κ.κ. Καλιανιώτη και Φατσή. Οι θέσεις των κ.κ. Βασιλειάδη, Ξαγοράρη, Δράκου, Φλαμπούρη και Ρουγγέρη παραμένουν άγνωστες (πάντως όχι δεδομένες υπέρ του κ. Μαγουλά), ενώ δηλώνουν ότι διαφωνούν (με την πολιτική διοίκησης του κ. Μαγουλά) οι κ.κ. Αποστολίδης, Δεσύπρης και Νικολάου.

Απομένει να διευκρινίσουμε ποιος πάει με ποιόν, προκειμένου να διαμορφωθούν οι νέες συνθήκες διοίκησης της πολύπαθης Ένωσης!

Από την άλλη πλευρά, η Κίνηση υπό τον κ. Βελτανιώτη, που απαρτίζουν δραστήριοι και γνωστοί παράγοντες, κινείται μεθοδικά ώστε να κάνει την επίσημη παρουσία της πριν το τέλος του τρέχοντος μήνα Μαρτίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money