Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Αρχοντάκης: Μεγάλη νίκη επί σπουδαίου αντιπάλου
Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Γιώργος Αρχοντάκης, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, συνέδεσε το όνομά του με την πρώτη κατάκτηση του Κυπέλλου από τους «κυανόλευκους». Στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη του τελικού, δήλωσε: «Πρόκειται για μεγάλη νίκη, απέναντι σε σπουδαία ομάδα, στην οποία εύχομαι να στεφθεί πρωταθλήτρια. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε 2-0. Ο Αχαρναϊκός μείωσε από ένα τραγικό λάθος μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Τους ανήκει το Κύπελλο».


Γιαννακόπουλος: Πάντα μέσα στους στόχους μας...
Συγκινημένος ήταν ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, Χρήστος Γιαννακόπουλος. Αναφερθείς στην κατάκτηση του τροπαίου από τον Αστέρα, δήλωσε: «Είμαστε συγκινημένοι. Καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο στην τρίτη παρουσία μας σε τελικό, η οποία ήταν και η φαρμακερή. Από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα, ήταν πάντα μέσα στους στόχους της. Την πρώτη χρονιά τερμάτισε δεύτερη στην τελική κατάταξη, την 2η χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και την 3η κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ. Στόχος μας πλέον, είναι η παραμονή μας στη Δ’ εθνική».


Μητροφάνης: Ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε
Σε πελάγη ευτυχίας, ο σκόρερ Μιχάλης Μητροφάνης, είπε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Ξέραμε ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός από αυτόν του πρωταθλήματος. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε».


Πλίτσης: Πολύ χαρούμενοι
Ο αρχηγός του Αστέρα Βάρης Αργύρης Πλίτσης, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν η τρίτη συμμετοχή μας σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ. Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να παραμείνουμε στη Δ’ εθνική».


Στρατής: Προσωπική καταξίωση
MVP του τελικού αναδείχθηκε ο έμπειρος και τεχνίτης αμυντικός μέσος του Αστέρα Βάρης, Λευτέρης Στρατής. Μετά την απονομή του σχετικού αναμνηστικού αγαλματιδίου, που απεικονίζει ένα ποδοσφαιριστή, ο Στρατής δήλωσε: «Ο πολυτιμότερος παίκτης ενός αγώνα βγαίνει μέσα από την συνολική απόδοση της ομάδας. Αποτελεί προσωπική καταξίωση να είμαι κυπελλούχος και m.v.p. (most valuable player) του τελικού»!



Θανέλλας: Τραγικό το γήπεδο...
Με την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ τα είχε ο Φώτης Θανέλλας, προπονητής του Αχαρναϊκού. Υποστήριξε ότι η Ένωση δεν έπρεπε να ορίσει το γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» του Κορωπίου, για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Σχετικά υπογράμμισε: «Η δήλωσή μου αναφέρεται στην τραγικότητα του γηπέδου, που όρισε η ΕΠΣΑΝΑ για τον τελικό. Έχουμε μια ποιοτική ομάδα, και μας έβαλαν να παίξουμε σ’ αυτό το …αχούρι! Σε αυτά τα παιχνίδια, ο τυχερότερος κερδίζει. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Βάρης, που κατέκτησε το Κύπελλο».


Κοκόλης: Απογοήτευση
Απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα, ο σκόρερ του Αχαρναϊκού Μπάμπης Κοκόλης, δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. Ο ευέλικτος επιθετικός της ομάδας του Μενιδίου, αρκέσθηκε να πει: «Παλαίψαμε. Είμασταν καλύτεροι. Κέρδισε ο πιο τυχερός»!


Χριστόπουλος: Αιφνιδιασθήκαμε
Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Αχαρναϊκού Αλέξανδρος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Είμασταν ανώτεροι. Αιφνιδιασθήκαμε με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Πιστεύω ότι από ατυχία χάσαμε το Κύπελλο».


Μαγουλάς: Ικανοποίηση
Τέλος, εμφανής ήταν η ικανοποίηση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Φώτη Μαγουλά, από την οργάνωση και τη διεξαγωγή του αγώνα. Σε δήλωσή του για τον 9ο τελικό του Κυπέλλου, τόνισε: «Τελείωσε πολύ όμορφα μια γιορτή, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Έπαιξαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ένωσής μας, από τη Δ’ εθνική».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money