Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-3

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, ο Σαρωνικός επεβλήθη και της Αρτέμιδος, μέσα στα Σπάτα, με 3-1. Ήταν μια δίκαιη νίκη, που ήλθε μετά από επιβολή της ανωτερότητας των φιλοξενουμένων.
Η ανωτερότητα του Σαρωνικού μετουσιώθηκε σε γκολ στο 14’ όταν ο Κερμέζο είδε από μακριά ανέτοιμο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με ευθύβολο σουτ τον κεραυνοβόλησε! Γρήγορα έγινε και το 0-2: Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα στο 20’.

Η Άρτεμις, με διαφορετικό σχήμα ενδεκάδας και τον Κουνελάκη στον πάγκο, κατάφερε να μειώσει (37’) με ατομική προσπάθεια και πλασέ του δραστήριου Τσούκα, που πάλευε μόνος του (παρότι μικρόσωμος) ανάμεσα στα σέντερ-μπακ των φιλοξενουμένων.

Το ημίχρονο έληξε 1-2 και όλοι περίμεναν μεγάλη μάχη στο β’ μέρος. Όμως, ο εκνευρισμός, οι αψιμαχίες και οι διαμαρτυρίες στον διαιτητή, δεν άφησαν να γίνει παιχνίδι… Στο 48’ απεβλήθη ο Τασσόπουλος για αντιαθλητική συμπεριφορά, κατόπιν υποδείξεως του βοηθού. Ακολούθησε «κλωτσοπατινάδα» και προσπάθειες των γηπεδούχων να κερδίσουν με το ζόρι κάποιο …πέναλτυ! Πήγαν στο …βρόντο και μερικές φιλότιμες επιθετικές ενέργειες του Τσούκα.

Τελικά, στο 84’ ο Ζντράβα πέτυχε το 1-3, ύστερα από ωραίο συνδυασμό που «άνοιξε» την μισοδιαλυμένη άμυνα της Αρτέμιδος. Στον πανηγυρισμό αυτού του τέρματος, απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα κι ο Ζντράβα, που βγήκε να χαιρετίσει τους –αρκετούς- οπαδούς της ομάδας του, εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πολύ προσεκτικός, ώστε να μη δώσει ούτε ένα σφύριγμα έδρας, ήταν ο διαιτητής Κασομούλης (Χόικας, Σπυρόπουλος).


ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Πρίφτης (70’ Αγγελάκος), Καββαθάς (80’ Τράκας), Τασσόπουλος, Βασιλείου, Μαγκουσοχατζάκης, Δημητρίου (80’ Κουνελάκης), Σερμαγιάς, Ντούσης, Μητσιώνης, Τσούκα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Καραγιάννης (90’ Ζαλούμης), Ζουμπουρλής, Γιάν. Τζιβίλογλου, Κετέογλου (70’ Χατζημιχαηλίδης), Ζντράβα, Ευτ. Τζιβίλογλου, Λεζάκης, Θάνος, Κερμέζο (80’ Τόλιας).


1 σχόλια:

loutsara είπε...

1ον το γκολ της λουτσαρας μπηκε απο τον σερμαγια που προσπαθουσε μονος του και 2ον ο διαιτητης ηταν σφαγεας τ λετε τρα?γιατι δεν μου φαινεται να ειδατε το παιχνιδι ανυπαρκτη κοκκινη 80-20 για τον σαρωνικο

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money