Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0-3

Με κορυφαίο παίκτη και σκόρερ των 3 τερμάτων τον σέντερ-φορ Εγιουρούμ, ο Νικολακάκης πέρασε νικηφόρα και από την Παλλήνη. Ο τοπικός Παλληνιακός με πολλές ελλείψεις (μεταξύ των οποίων και ο Ντρένοβα), δεν άντεξε την πίεση των φιλοξενουμένων περισσότερο από μισή ώρα. Το ματς άρχισε με καθυστέρηση 20 λεπτών περίπου, λόγω καθυστερημένης άφιξης του γιατρού του αγώνα.
Με την γνωστή δυνατή άμυνα, το ευέλικτο κέντρο και την γρήγορη επίθεση, η ομάδα του Νικολακάκη επέβαλε το παιχνίδι της και πέτυχε το πρώτο της τέρμα στο 28’. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν –ως συνήθως- επιθετική οντότητα αλλά κρατούσαν καλά στο κέντρο και την άμυνα.
Μέχρι το 50’, οπότε ο τερματοφύλακας Χριστοφιλέας βγήκε από την εστία του σε μια κλασσική σέντρα, κι έπιασε τη μπάλλα από την …φούντα! Ο Εγιουρούμ κέρδισε την κεφαλιά (βλέπε φωτό) και διαμόρφωσε το 0-2. Το κακό «τρίτωσε» για τον Παλληνιακό στο 57’, όταν ο Εγιουρούμ ξέφυγε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση και ανετράπη από τον Κοκκινάκη, που είδε άμεσα την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο παθών και το 0-3 ήταν γεγονός. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους νικητές να πανηγυρίζουν την εκτός έδρας επιτυχία τους.
Διαιτητές: Βικτωράτος, (Σπίθας, Πολυχρονιάδης).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Κουτσούκος, Μπούρας, Σκεντούλη, Κοβάνης, Ρουφαγάλας (75’ Αναγνωστόπουλος), Σταθόπουλος (46’ Ζώκος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής 85’ Μοντέρο Νόβα), Νίκας, Σπυρίδης (75’ Μήλας), Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ (65’ Αθανασέλος), Πάπα, Κωβαίος, Εγιουρούμ, Παπαναστασίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money