Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ Δ.Σ. ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!



Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τα κοινά της ΕΠΣΑΝΑ, περιμένουν με έκδηλο ενδιαφέρον την σύγκλιση συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, που ανεβλήθη χθες (Τετάρτη 2/11/2016). Αναμένουν να πραγματοποιηθεί μια ανοικτή συζήτηση, με την παρουσία δημοσιογράφων και όσων εκπροσώπων σωματείων θέλουν να την παρακολουθήσουν.
Το ενδιαφέρον είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια στις κινήσεις και τις ενέργειες του προέδρου Δ. Γιαρένη, ο οποίος είναι υπεύθυνος και της Επιτροπής Διαιτησίας! Ήδη, τα μέλη της διοίκησης αντιδρούν στα δεδομένα που παρουσιάζονται και διασύρουν την Ένωση.
Ο α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος ζήτησε με δήλωσή του έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. το συντομότερο ενώ το μέλος Άκης Θηβαίος χαρακτηρίζει διασυρμό όσα συμβαίνουν και καλεί κάθε εμπλεκόμενο να αποκαλύψει την αλήθεια!
Η δήλωση του Βαγγέλη Καραμολέγκου αναφέρει: «Διοικητικό συμβούλιο προχθές!!! Έκτακτο Δ.Σ. για λόγους αρχής, αξιοπρέπειας και ηθικής τάξης. Εκπτώσεις με τα τρία παραπάνω δεν γίνονται! Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως η αλήθεια θα λάμψει! Ας αναλάβει ο καθένας μας τις ευθύνες που του αναλογούν».
Ο Άκης Θηβαίος τόνισε: «Παρακολουθώ έκπληκτος την Ένωση στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος, να διασύρεται σε σάιτ και τηλεοπτικές δίκες. Η πιο έντιμη στάση όλων μας είναι να πραγματοποιηθεί άμεσα Δ.Σ. υπό φυσιολογικές συνθήκες, κι όχι ένα reality-show, ούτε δικαστήριο. Καλώ τον οποιοδήποτε έχει κάποιο στοιχείο να το αποκαλύψει, γιατί η κατάσταση σε λίγες μέρες θα γίνει από σοβαρή γελοία»!
Επίσης, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος ζήτησε να πληροφορηθεί πότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για να παρευρεθεί και να μετάσχει σε όποια ανταλλαγή απόψεων για το καλό της ΕΠΣΑΝΑ. Αντίθετα, ο Σταύρος Χρυσάφης αποφεύγει -για την ώρα- να πάρει θέση, δηλώνοντας «ουδέν σχόλιο προς το παρόν». Άλλωστε, υπάρχει στις αρχές Δεκεμβρίου και δικάσιμος εις βάρος του Δ. Γιαρένη, που πρέπει να εκδικασθεί (ή να δοθεί αναβολή).
Το θέμα είναι αν ο «σεναριογράφος» Δ. Γιαρένης, έχει καταλήξει στο σενάριο που θα χρησιμοποιήσει για να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που έχουν δώσει λόγο …υπακοής και υπαινίσσονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους! Όμως, τα σωματεία έχουν πάρει χαμπάρι τις λεπτομέρειες που έχουν εξωθήσει την Ένωση στην ανυποληψία και ετοιμάζουν την δική τους απάντηση στα ψέματα και τις παρεμβάσεις…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money