Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΚΤΥΠΑΕΙ ΑΝΟΔΟ!



Κοσμογονία στον Αήττητο Σπάτων! Με την χορηγία του επιχειρηματία Νίκου Κατσιγιάννη, η ομάδα των Σπάτων «έβαλε πλώρη» για άνοδο στην Α’ κατηγορία!


Έχουν ήδη γίνει 8 μεταγραφές (!) ποδοσφαιριστών για την απόλυτη ενίσχυση της ομάδας, που πρέπει πλέον να κάνει πρωταθλητισμό στον β’ γύρο του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ώστε να καταφέρει να τερματίσει τουλάχιστον στην 3η θέση της τελικής κατάταξης!
Δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα όλα τα ονόματα των νεοαποκτηθέντων από τον Αήττητο αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε 3 ονόματα καλών παικτών, που έχουν υπογράψει.
Πρόκειται για τον Γιώργο Βιδάλη (τον γνωστό πανύψηλο αμυντικό, που έπαιζε πέρυσι στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, κι εφέτος στους Αγίους Αναργύρους), τον Δημήτρη Κοσμά (ποιοτικό μεσοεπιθετικό από τους Αγίους Αναργύρους) και τον επιθετικό Χρήστο Μιχαήλ, ο οποίος απεχώρησε από τον Πρωτέα Π. Φωκαίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Κατσιγιάννης ανέλαβε την χορηγία της δημοφιλούς ομάδας των Σπάτων λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές και προσέφερε σημαντική οικονομική βοήθεια στον σύλλογο.
Θέλει να αναδείξει τον Αήττητο σε κορυφαίο σύλλογο της περιοχής των Μεσογείων και να οδηγήσει την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, εκμεταλλευόμενος το εντυπωσιακό στάδιο Σπάτων!
Είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής (μένει στο Πικέρμι) και ασχολείται επιχειρηματικά με φάρμακα και καλλυντικά. Επιπλέον, ο Νίκος Κατσιγιάννης μετέχει στο διοικητικό σχήμα του Απόλλωνα Αθηνών (ή Σμύρνης) ως εκτελεστικός διευθυντής (σε άμεση συνεργασία με το αφεντικό του Απόλλωνα Παν. Μονεμβασιώτη), ενώ αποτελεί έμπειρο στέλεχος της ποδοσφαιρικής οικογένειας, ως πρώην «ισχυρός» άνδρας του Α.Ο. Χανίων και με ιστορικό συμμετοχής ως παράγοντας στις ομάδες του Α.Ο. Τρικάλων, της Προοδευτικής αλλά και του Ρουφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money