Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ.: ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΡΟΥΓΓΕΡΗ



Τουλάχιστον 6 ποδοσφαιριστές του Εθνικού Νέας Μάκρης, που απεχώρησαν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου από την ομάδα, ενοχλημένοι από τις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου κ. Ρουγγέρη, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:
«Ο κ. Ρουγγέρης από το νέο έτος έχει προβεί σε σειρά ανακοινώσεων -δημοσιευμένων και μη- με σκοπό να εκθειάσει την νέα προσπάθεια που γίνεται για την αναδιοργάνωση του σωματείου ΠΑΟ Εθνικός Νέας Μάκρης από νέους ανθρώπους.
Κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο ίδιος, όπως αποδεικνύεται και από το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα, η οποία και τότε υποβιβάσθηκε σε χαμηλότερη κατηγορία, με το αρνητικό και άσχημο γι’ αυτήν την ιστορική ομάδα παθητικό των 104 γκολ!
Ο λόγος αυτών των δηλώσεων, κατά την γνώμη μας, είναι απλά για να παραμείνει στην θέση του προέδρου του σωματείου με κάθε κόστος, υπονομεύοντας την προσπάθεια των παικτών που ανήκαν στο σωματείο…

Παίκτες οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να πάνε την ομάδα εκεί που της αξίζει, εκεί που μπορεί και πρέπει να είναι και την κράτησαν εκεί σεβόμενοι την ιστορία της, βάζοντας στην άκρη το προσωπικό τους όφελος, όπως αφήνει να εννοηθεί ο κ. πρόεδρος, με πολλές θυσίες, κυρίως προσωπικές.
Αναφέρουμε μερικές από αυτές επιγραμματικά: α) τα έξοδα νοσηλείας-θεραπείας ήταν προσωπικά, β) έλλειψη σε ποδοσφαιρικό υλικό και γ) αθέτηση όλων των συμφωνηθέντων.
Σας παρακαλούμε κ. πρόεδρε, στις επόμενες δηλώσεις σας να μην αναφερθείτε ποτέ ξανά στους παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα, αφού έφυγαν με την απόλυτη συγκατάθεσή σας, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσατε να τους κρατήσετε και όχι γιατί δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Όσοι αποχωρήσαμε, λοιπόν, χαιρετίζουμε τη νέα προσπάθεια μόνο των νέων ανθρώπων που πήγαν στην ομάδα και τους ευχόμαστε να πετύχουν τους νέους τους στόχους, προσέχοντας ωστόσο τις επιλογές τους»!
Οι αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές του Εθνικού Ν. Μάκρης: Ζιάγκος Κων/νος, Μαγκουσοχατζάκης Κων/νος, Γεωργάτος Θεόφραστος, Μαντόπουλος Παναγιώτης, Καραλής Εμμανουήλ, Τσούκας Γεώργιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money