Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου, στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας

Καλή εμφάνιση και νίκη για τον Αχιλλέα, επί του Αήττητου που δεν έπαιξε σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού… Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «ορεξάτοι» στο ματς αλλά ενώ προσπαθούσαν να οργανώσουν τις επιθέσεις τους, ο Αχιλλέας –στην πρώτη του επίθεση στο 12’- άνοιξε το σκορ με πλασέ του Παπαχρήστου, που αξιοποίησε πάσα του Τσάκαλου (1-0). Από τον Αήττητο περισσότερο προσπαθούσε ο Μασκλαβάνος.
Στο β’ ημίχρονο και με την βοήθεια του ισχυρού ανέμου, ο Σταματόπουλος με σέντρα-σουτ στο 52’ πέτυχε το 2-0. Στο 58’ ο Μασκλαβάνος δέχθηκε (αδικαιολόγητα) την 2η κίτρινη κάρτα και απεβλήθη! Αργότερα (64’), τραυματίσθηκε σοβαρά, αντικαταστάθηκε και θα μείνει για ένα μήνα εκτός αθλητικών δραστηριοτήτων ο Θοδωρής Παργιανός. Στην φάση του τραυματισμού, ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ!
Παρ’ όλες τις αδυναμίες του, ο Αήττητος μείωσε το σκορ στο 80’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Κουλοχέρη, από πάσα του Λάπα (2-1). Στο 90’ ο Μωυσιάδης ανέτρεψε τον Παπαχρήστου εντός περιοχής και ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτυ. Το εκτέλεσε ο Καρβούνης στο δοκάρι!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Καραθανάσης, Δ. Τζαφόλιας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καλογήρου, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης (65’ Τσαναχτσίδης), Σταματόπουλος, Καρβούνης, Τσάκαλος, Παπαχρήστου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Ράπτης (55’ Κ. Φράγκος), Λύγκος, Μωυσιάδης, Τούντας, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Μασκλαβάνος, Παπαδάς (70’ Παναγόπουλος), Παργιανός (65’ λ.τρ. Κ. Παπαδόπουλος), Λάπας.
* Νέα εκ μεταγραφής πρόσωπα στις δύο ομάδες, ήταν ο Καραπαναγιώτης από πλευράς Αχιλλέα και ο Κ. Παπαδόπουλος από πλευράς Αήττητου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money