Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–0



Μετά από άγονο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι και το κατάφεραν στο 69’ με ωραία ενέργεια και σουτ του Αθανασόπουλου (1-0).
Το Καπανδρίτι έχασε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες να σκοράρει, με πιο κτυπητή αυτή του 49’, που ο Αλία βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παπαβασιλείου αλλά το σουτ πάνω από τον τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλλα άουτ! Με την επιστροφή βασικών στελεχών της, η ομάδα του Καπανδριτίου ενισχύεται σημαντικά και αντιμετωπίζει το άμεσο μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά.
Τα Καλύβια προσπάθησαν περισσότερο μετά το γκολ που δέχθηκαν, κι είχαν δύο δοκάρια! Στο 75’ ο Σερμπενιάδης με πλασέ «σημάδεψε» το οριζόντιο και στο 85’ σε μακρινό σουτ του Καρελιώτη, με την βοήθεια του αέρα, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Κυριακόπουλος, Βάλλας.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Παπαθανασίου (46’ Μπύρωσης), Σωτήρχος, Σίνας, Σελίστα (62’ Ν. Μελιράς), Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος (70’ Πέτρου), Αλία, Καραμπιτιάνης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Γιώργ. Δέδες, Γαλανάκης, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Μασουράκης, Δημ. Οικονομίδης (64’ Χασουράκης), Καρελιώτης, Θεοφ. Τσομπανάκης (47’ Σερμπενιάδης), Γκίνης, Μάτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money