Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-1



Ατλαντίς και Αήττητος Σπάτων ήλθαν ισόπαλοι 1-1 στην  κανονική διάρκεια του 14ου τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κορωπίου. Όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος, η Ατλαντίς ήταν καλύτερα «στημένη» και μόνο στην φάση της ισοφάρισης ο Αήττητος κατάφερε να ολοκληρώσει μια προσπάθεια και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Το 1-0 σημείωσε με ωραίο πλασέ στο 20’ ο Κούτρος, ο οποίος μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή σε «άνοιγμα» του Χρυσάφη. Το 1-1 σημείωσε στο 88’ ο Αλεξίου με κοντινό πλασέ ύστερα από ενέργεια-μπάσιμο και γύρισμα-πάσα του Σεΐτι.
Η Ατλαντίς ήταν πιο «ζωηρή» στο παιχνίδι της και ο Αήττητος έδειχνε να έχει πρόβλημα ομαδικότητας, πιθανόν από το κακό γήπεδο. Τον αγώνα παρακολούθησαν περί τους 900 θεατές.
Στο 7’ ο Χρυσάφης αστόχησε σε σουτ μέσα από την περιοχή (η μπάλλα έφυγε ψηλά άουτ).
Στο 28’ σουτ του Σκαφίδα από πλάγια θέσηστο πλάι των δικτύων.
Στο 30’ ο Τσιτοφώτος έκοψε τον Λύγκο, που έπεσε εντός περιοχής ζητώντας πέναλτυ αλλά είδε κίτρινη κάρτα.
Στο 33’ σε σέντρα-σουτ του Κόντι, ο Κύρκος δίστασε και ο Καλιαμπάκας παραλίγο να σκοράριζε με κεφαλιά.
Στο 37’ ο Κούτρος κόπηκε με φάουλ εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής τον χρέωσε με επιθετικό φάουλ, που υποτίθεται ότι είχε προηγηθεί!
Στο 38’ ο Γκούμας εκτέλεσε φάουλ, ο Αλήμπας κέρδισε κεφαλιά-πάσα προς τα καρέ του Φυλακτού, που πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλλα πριν πιάσει κεφαλιά ο Σκαφίδας.
Στο 55’ ο Λύγκος μόνος του προ του Φυλακτού έπιασε σουτ ψηλά άουτ (μοναδική ευκαιρία)!
Στο 57’ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ της Ατλαντίδος (από αυτογκόλ αμυντικού μετά από κτύπημα φάουλ του Κολοτούρου, αλλά υποτίθεται ότι επηρέαζε επιθετικός την …φάση).
Στο 75’ ο Σκαφίδας έκοψε δύσκολα τον Καλιαμπάκα, που έμπαινε στην περιοχή έτοιμος για σουτ.
Στο 80’ οι παίκτες του Αηττήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτυ σε χέρι αμυντικού της Ατλαντίδος εντός περιοχής, μετά από κτύπημα φάουλ του Λύγκου.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Κυριακόπουλος, Κάλλης. Δεν τα πήγε και τόσο καλά ο διαιτητής. Είχαν παράπονα στο τέλος οι παράγοντες του Αηττήτου.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Πλατέλλας, Τσιτοφώτος, Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι (90’ Σιούτης), Μαλάι, Καλιαμπάκας (87’ Κατσιγιάννης), Χρυσάφης, Κούτρος (79’ Καρποντίνης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Βιδάλης (61’ Σέλβια), Αλήμπας (86’ Κοσμάς), Αρκουμάνης, Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (72’ Σεΐτι).

* Είναι σε εξέλιξη η παράταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money