Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Η ΕΠΣΑΝΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ…



Πόσο άσχετοι ή πόσο πονηροί μπορεί να είναι αυτοί που ορίζουν το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΠΣΑΝΑ; Διαβάστε για να καταλάβετε!
Στην ανακοίνωσή τους για την αναβολή του αγώνα Α’ κατηγορίας Κορωπίου–Μαρκό από τις 8 στις 15/3/2017, γράφουν: «Ενόψει του τελικού Κυπέλλου και για την προστασία του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αντ. Πρίφτης (προβλέπονται βροχοπτώσεις Τρίτη και Τετάρτη), η Επιτροπή πρωταθλήματος αποφάσισε όπως ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΓΣ ΜΑΡΚΟ μεταφερθεί για την Τετάρτη 15/3/2017 προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι κατάλληλος για την διεξαγωγή του τελικού».
Στο πρόγραμμα του Α’ ομίλου του «Θεσμού Κυπέλλου Νέων» διαβάζουμε: Σάββατο 11/3/2017, ώρα 10.00, γήπεδο Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης»: ΑΟ Κορωπίου – Πρωτέας Π. Φωκαίας!
Δηλαδή, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν θα επιβαρυνθεί από τους «μικρούς» που θα παίξουν το πρωί του Σαββάτου πριν τον τελικό, αλλά θα επιβαρυνόταν σε μεγάλο βαθμό από τον αγώνα ανδρών της Τετάρτης (αν γινόταν σήμερα Τετάρτη) Κορωπίου – Μαρκό! Ούστ, φτηνοί φαρισαίοι ψεύτες…

* Περιττό να γράψουμε ότι μετά το σχόλιό μας (που γράψαμε την Τρίτη 7/3), την Τετάρτη 8/3/2017 το βράδυ, ο αγώνας νέων Κορωπίου - Πρωτέα "μεταφέρθηκε" στο γήπεδο Παπασιδέρη... Συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν με φτηνά κόλπα!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money