Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Ο 14ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ μεταξύ Ατλαντίδος και Αηττήτου Σπάτων, διεξάγεται τελικά σήμερα Σάββατο 18/3/2017, μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας. Πολλοί διερωτήθηκαν γιατί δεν έγινε ο τελικός την περασμένη Τετάρτη 15/3, αλλά κανείς δεν έδωσε μια αξιόπιστη απάντηση…
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» Κορωπίου, στις 5 μ.μ. Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Βαγγέλης Κορδολαίμης – Στέφανος Κυριακόπουλος, Αντώνης Κάλλης και 4ος ο Γιάννης Περδίκης, με παρατηρητή αγώνα τον κ. Νίκο Κοτσαμπασάκη.
Η γκρίνια και η αμφισβήτηση δεν λείπει από τους αντιπάλους του τελικού προς την διοργανώτρια. Από πλευράς Αηττήτου, ο χορηγός της ομάδας των Σπάτων με ανάρτησή του στο ίντερνετ, σχολίασε πικρά την διοίκηση Γιαρένη, γράφοντας σχετικά με την «σαλαμοποίηση» και εντατικοποίηση του αγωνιστικού προγράμματος: «7 αγωνιστικές και η διαφορά 9 βαθμοί. Τα παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο (θα πρέπει να δώσουμε βραβείο στον φωστήρα που τα σκέφτηκε). Σάββατο βράδυ τα υπόλοιπα, με όποιες τυχόν ομορφιές θα έχουμε»! Από την άλλη, η διοίκηση της Ατλαντίδος έστειλε αίτημα αλλαγής του γηπέδου διεξαγωγής του τελικού την περασμένη Δευτέρα, διαμαρτυρόμενη για την χρήση του γηπέδου Κορωπίου από τον Αήττητο για προπονήσεις. Το αίτημα απερρίφθη.
Ας ελπίσουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς παρατράγουδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money