Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου μεταξύ των δύο ομάδων

Νίκη βαθμολογικής σημασίας του γηπεδούχου Αστέρα Βάρης επί της κυπελλούχου Ατλαντίδος (που έπαιξε πλήρης) και μάλιστα με ανατροπή του σκορ! Πιο καλά «στημένη» η ομάδα της Βάρης, περιόρισε τα ατού της Ατλαντίδος και τελικά εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες της και επεβλήθη σε δύσκολο αντίπαλο.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18' με κεφαλιά του Καλιαμπάκα, σε σέντρα του Πλατέλλα (0-1).
Ο Αστέρας είχε δοκάρι στο 10’ με τον Μπάτσι και ισοφάρισε στο 43’ από λάθος εκτίμηση του Φυλακτού και πλασέ του Μπάτσι (1-1).
Στο β’ μέρος η Ατλαντίς είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλλας αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που πέτυχε γκολ στο 62’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κατσούγκρη, το οποίο κέρδισε ο Μπάτσι από τον Φυλακτό (2-1). Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο και έχασαν καλή ευκαιρία με τον Σιούτη ενώ οι γηπεδούχοι ατύχησαν στην εκπνοή με χαμένη προσπάθεια του Κατσούγκρη.
Διαιτητές: Μπερέτας – Λάμπρου, Μπαλάγκα.
ΑΣΤEΡAΣ Β. (Μπόντζος): Αφουξενίδης, Βεϊόγλου (88' Κουσιάκης), Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Ζαμπάρας (62' Κοτζάι), Μπάτσι (89' Κόντι), Κατσούγκρης, Μαυροθαλασσίτης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Παππάς, Πλατέλλας (76' Καρακώστας), Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μαλάι, Κόντι (65' λ.τρ. Σιούτης), Πανόπουλος, Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρος (70' Κατσιγιάννης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money