Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΣΑΝΑ–ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ



Έτοιμη για τον αγώνα με την Μικτή Αχαΐας είναι η Μικτή νέων ΕΠΣΑΝΑ. Η συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη (1-3-2017), ώρα 2 μ.μ. στο γήπεδο Ζευγολατιού Κορινθίας. Διαιτητές έχουν ορισθεί οι κ.κ. Γκοβέσης – Τριανταφύλλου, Χαραλαμπόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας.
Πρόκειται για αγώνα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης (των 8) του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων ΕΠΟ.
Αν προκριθεί από τον προημιτελικό, η Μικτή ΕΠΣΑΝΑ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης την νικήτρια ομάδα από την συνάντηση ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Σερρών.
Η Μικτή ομάδα νέων της ΕΠΣΑΝΑ απαρτίζεται από τους παρακάτω 24 ποδοσφαιριστές:
Διαμαντίδης (Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου)
Καραγιαννάκης (Κυανός Αστέρας Βάρης)
Κασιόλας (Παθιακάκης)
Μπαλωμένος (Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου)
Γεώργας (Ατλαντίς)
Μάνδαλος (Γλυκά Νερά)
Πιζάνιας (Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου)
Ντούλος (Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου)
Μιχελής (Κωστέας-Γείτονας)
Τσιμπόκας (Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου)
Δρούγκας (Γλυκά Νερά)
Αναστόπουλος (Παθιακάκης)
Βεντούρας (Τριγλία Ραφήνας)
Παπανδρέου (Φοίβος Βάρης)
Καρακώστας (Ατλαντίς)
Χαραλαμπίδης (Ατλαντίς)
Μπουντάκης (Θύελλα Ραφήνας)
Σουλτανίδης (Θύελλα Ραφήνας)
Κουμουτσέας (Θύελλα Ραφήνας)
Ντρενογιάννης (Νικητές Μεσογείων)
Πίκουλης (Παμπαιανικός)
Ασημακόπουλος (Παλληνιακός)
Παξιμάδης (Παλληνιακός)
Κουτσούκος (Καπανδρίτι)
Προπονητές της ομάδας είναι οι κ.κ. Γιάννης Μαγγίνας και Γιώργος Φαράκος, με την γενική εποπτεία του Τεχνικού Διευθυντή Μιχάλη Κατσίμπρα.
* Στους άλλους προημιτελικούς παίζουν επίσης σήμερα Τετάρτη: ΕΠΣ Λέσβου – ΕΠΣ Ηρακλείου (γήπ. Κορυδαλλού, ώρα 13.30’), ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Κοζάνης (γήπ. Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ώρα 14.00) και ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Άρτας (γήπ. Χρυσού Σερρών, ώρα 14.00). Ο τελικός έχει προγραμματισθεί  για τις 22 Απριλίου.

Η πορεία των  νέων  και το μπαράζ
Με εντυπωσιακό τρόπο προκρίθηκε στην 8άδα της διοργάνωσης η Μικτή νέων ΕΠΣΑΝΑ αφού στην α’ φάση κατετάγη πρώτη και αήττητη στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος. Ισοβάθμησε μαζί της η ΕΠΣΑ και τελικά η πρόκριση κρίθηκε σε αγώνα μπαράζ, που διεξήχθη στο γήπεδο Κορυδαλλού την Τετάρτη 22/2/2017 και η Μικτή νέων ΕΠΣΑΝΑ επικράτησε «κατά Κράτος» της ΕΠΣΑ, προς γενική κατάπληξη όσων δεν γνωρίζουν την διαφορά δυναμικότητας (υπέρ της ΕΠΣΑΝΑ) που χωρίζει τα δύο συγκροτήματα!
Πρόκειται για μια εξαιρετική «φουρνιά» νεαρών παικτών, που δεν μπορεί να τα σταματήσει ούτε η Μικτή νέων της ΕΠΣΑ, που περιλαμβάνει παίκτες των υποδομών των ΠΑΕ (ΠΑΟ, ΑΕΚ, Πανιωνίου, Ατρομήτου, Απόλλωνα κλπ)!
Στον αγώνα μπαράζ η ΕΠΣΑΝΑ κυριάρχησε και με πολύ καλή απόδοση, νίκησε μόνο με 3-2 ενώ μπορούσε να επιτύχει θρίαμβο με περισσότερα γκολ διαφορά…
Η εμφάνιση των νέων ήταν εξαιρετική μέχρι το 70’ και μόνο στο τελευταίο 20λεπτο η ΕΠΣΑ έδειξε κάποια καλά στοιχεία και κατάφερε να μειώσει το τελικό σκορ!
Η Μικτή νέων ΕΠΣΑΝΑ άνοιξε το σκορ μόλις στο 1’ με κεφαλιά του Τσιμπόκα (1-0) και στη συνέχεια έχασε πολλές ευκαιρίες να επιτύχει περισσότερα τέρματα. Πάντως, η ΕΠΣΑ ισοφάρισε στο 30' με πλασέ του Πατρινού (1-1). Το 2-1 πέτυχε πάλι ο Τσιμπόκας στο 43' και ο Ντούλος στο 58' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με έξοχη ατομική ενέργεια, κι αφού στο μεταξύ είχαν χαθεί κι άλλες ευκαιρίες για γκολ από την ΕΠΣΑΝΑ. Τελικά, η ΕΠΣΑ μείωσε στο 85’ με τον Κούτσια (3-2).
Διαιτητές: Δημητρόπουλος – Οικονόμου, Σαββόγλου (Συνδέσμου Δυτ. Αττικής).
ΕΠΣΑΝΑ: Διαμαντίδης (87' λ.τρ. Καραγιαννάκης), Κασιόλας, Μπαλωμένος, Γεώργας, Μάνδαλος, Πιζάνιας, Ντούλος, Μιχελής, Τσιμπόκας (80' Δρούγκας), Αναστόπουλος, Βεντούρας (69' Παπανδρέου).
ΕΠΣΑ: Λαμπαδάριος, Χατζής, Κανέλλος (40' Κούτσιας), Σεμερτζάκης, Καραβίδας, Κατσής (67' Αντωνόπουλος), Σκαραμάγκος, Καστόρης, Πατρινός, Αναγνώστου, Σαμαράς.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money