Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 2–2



Ο Ολυμπιακός Λαυρίου παραχώρησε ισοπαλία στον Αστέρα Βάρης ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος και προηγήθηκαν 0-1 στο 10' με κεφαλιά του Ντόνη (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσούγκρη). Επίσης, είχαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Ζαμπάρα στο 28', τον Κατσούγκρη στο 30' και τον Μπάτσι στο 41'.
Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο β’ μέρος και στο 52' απείλησαν με τον Μ. Καραγιάννη ενώ αμέσως μετά, ο Γκαβασιάδης είχε κεφαλιά στο δοκάρι και άουτ. Στο 66' ο Χόρτσας κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε  εύστοχα ο Γκαβασιάδης και ισοφάρισε 1-1.
Στο 76’ ο Ολυμπιακός Λαυρίου κέρδισε κι άλλο πέναλτυ, σε ανατροπή του Βασιλείου από τον Μαυροθαλασσίτη. Ο Μάριος Καραγιάννης εκτέλεσε εύστοχα κι έδωσε προβάδισμα 2-1 στους γηπεδούχους. Ο Χρ. Κοντογιάννης είχε δύο ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει με μακρινά σουτ αλλά ο Αστέρας Βάρης κατάφερε στο 89’ να ισοφαρίσει 2-2 με πλασέ του Μπάτσι (πάλι μετά από κτύπημα κόρνερ του Κατσούγκρη).
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Γκόντα, Γουρνιάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.  (Ζώτας): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Τσίτσης, Κοντογιάννης, Μ. Καραγιάννης (90' Βελετάκος), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Έλενας.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Μαυροθαλλασίτης (77' Μερκούρι), Ιωσήπου, Ντόνης, Αν. Καραγιάννης, Ιωακειμίδης, Ζαμπάρας (66' Γκιέργκι), Μπάτσι, Κατσούγκρης, Κόντι (79' Κουσιάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money