Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου Παναγιώτης Δράκος έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με το ενδεχόμενο συνένωσης των ομάδων του Λαυρίου:
«Το προηγούμενο διάστημα κατέθεσα στα άλλα δύο ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης μας, μία πρόταση για συνένωση των συλλόγων του Λαυρίου. Πίστευα και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση για την ανάπτυξη του αθλήματος στον τόπο μας, όπου συνενώνοντας δυνάμεις, θα ανοιχθούν περισσότερες ευκαιρίες για μεγάλες αθλητικές επιτυχίες και καλύτερη διαχείριση του έργου των σωματείων προς την νέα γενιά της πόλης μας.
Η πρόταση προϋπέθετε την συμμετοχή όλων των σωματείων, προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα που υπάρχουν, με όρους απόλυτης ισοτιμίας και σεβασμού στην ιστορία κάθε συλλόγου. Δυστυχώς, η πρότασή μου δεν βρήκε ανταπόκριση από το σύνολο των σωματείων και ως εκ τούτου αποσύρεται, δεδομένου ότι ο Παλλαυρεωτικός δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα στην πρότασή μας ούτε θετικά ούτε αρνητικά, ουσιαστικά αγνοώντας την. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση της ΑΠΕ Λαυρεωτική για την θετική ανταπόκριση στην πρότασή μας, αλλά δυστυχώς αυτή δεν μπορεί να υλοποιηθεί.
Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι την ανεξαρτησία του κάθε σωματείου. Είναι άλλωστε αυτονόητο δικαίωμα της κάθε διοίκησης, να κάνει τις επιλογές που εκείνη επιθυμεί για το καλό του σωματείου που εκπροσωπεί. Διατηρούμε κι εμείς αυτήν την δυνατότητα, να αποφασίζουμε για κάθε θέμα με γνώμονα το καλό του δικού μας σωματείου. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου θα συνεχίσει -είτε βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας είτε δεν βρίσκομαι σε αυτό- να προσφέρει αποτελεσματικά στην νέα γενιά του τόπου μας. Διαβεβαιώνω προσωπικά τους πάντες γι’ αυτό».
Ο πρόεδρος του Παλλαυρεωτικού Γάννης Πασχάλης, έδωσε την ακόλουθη ιντερνετική απάντηση, προσωπικά στον κ. Δράκο: «Ο Ολυμπιακός Λαυρίου και Εσύ ειδικότερα, τρέφετε της ιδιαίτερης εκτίμησής μου. Το Δ.Σ. μας δεν θα αγνοούσε ποτέ μια πρόταση που έχει να κάνει με τα σωματεία της πόλης μας! Η πρότασή σας, όντας μια σοβαρή πρόκληση για τα σωματεία μας, θα έπρεπε να συζητηθεί αναλυτικά από το Δ.Σ. μας, διότι είναι ένα θέμα με ιστορική ευθύνη για εμάς! Έχει περάσει ένας μήνας μόλις από την συζήτηση αυτή. Η ομάδα μας έχει αγωνιστικές και άλλες υποχρεώσεις που τρέχουν, και τα μέλη του Δ.Σ. μας μόλις προχτές κατάφεραν να βρεθούν και τα 11, ώστε να ενημερωθούν όλοι και να πουν όλοι την γνώμη τους (δηλ. λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων δεν μαζευόμασταν). Η απόφασή μας και η αντιπρότασή μας έχει παρθεί από προχτές και θα σας κοινοποιηθεί! Τελικά, θεωρώ ότι ένας μήνας δεν είναι και πολύ μεγάλο διάστημα ώστε ένα Δ.Σ. να αποφασίσει ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η ένωση των ομάδων μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money