Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 4–3



Οι Νικητές κατάφεραν να επιβληθούν γηπεδούχοι του αξιόμαχου Εθνικού Ν. Μάκρης με 4-3, ύστερα από αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με κοντινό πλασεδάκι από πλάγια θέση του Λεμονή, στην κλειστή γωνία του Ευαγγελίου (1-0) αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 15’ με κτύπημα φάουλ του Ζαννάκη (1-1). Στο 38’ ο Μασούρας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε την ανατροπή, κι έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό (1-2).
Στο β’ μέρος οι Νικητές ήταν καλύτεροι, κυρίως από πλευράς φυσικής κατάστασης. Η υπεροχή τους έδωσε καρπούς στο 65’ με ωραιότατο ανάποδο ψαλίδι του Καρναβία (2-2). Στο 75’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζόπουλος του Εθνικού και στο 76' ο Λεμονής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 3-2, κι έβαλε πάλι μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ. Στο 82’ ο Παππάς με πλασέ, παρά την πίεση του Κατσορίδα, πέτυχε το 4-2 και στο 86’ ο Ζαννάκης με πέναλτυ που κέρδισε ο Ταμιχτσής (έκανε χέρι αμυντικός) έκελισε το σκορ σε 4-3.
Πολύ καλή η διαιτησία των Κουτρομάνου – Μήταρη, Γκόντα.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Τζούφι, Παπαπέτρου (65' Κάτσι), Παπανικολόπουλος, Καρναβίας, Κοσκολός, Γεράνης (78' Γυφτέας), Θαν. Λεμονής, Σταθόπουλος (45' Κουλούντζος), Παππάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Χωριανόπουλος): Ευαγγελίου, Κατσορίδας, Μωυσιάδης (70’ Μπισμπιρούλας), Ζαννάκης, Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Δημητρίου, Μποϊμπέι, Ταμιχτσής, Κωνσταντόπουλος (60’ Κόλλιας), Μασούρας (85’ Μακρυδάκης).
* Οι παράγοντες του Εθνικού ευχαρίστησαν μετά τον αγώνα τους Νικητές εν συνόλω, για την εξαιρετική τους φιλοξενία.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money