Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 7–0



Ακόμη σκοράρουν οι γηπεδούχοι, που μετά από ένα σερί παιχνιδιών με λίγα τέρματα, τα πέτυχαν μαζεμένα! Πολύ αδύναμος ο Πανσταυραϊκός, δεν κατάφερε να αντισταθεί στους πολύ δυνατούς γηπεδούχους. Πολύ μεγαλύτερο θα μπορούσε να ήταν το σκορ καθώς η Δόξα έχασε κι άλλες ευκαιρίες.
Τα γκολ:
1-0: Στο 10' ο Κορμπάκης υποδέχθηκε την μπάλλα έξω από την περιοχή από διώξιμο αντιπάλου και με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.
2-0: Στο 20' βαθιά μπαλλιά του Κορμπάκη στον Νταλάνι, που «έστρωσε» στον επερχόμενο Πάτσιο, κι αυτός με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.
3-0: Στο 30' κόρνερ του Μουρούτη στο πρώτο δοκάρι, ο Νταλάνι πήρε την κεφαλιά και σκόραρε.
4-0: Στο 38' ο Μουρούτης έφυγε καταπληκτικά στην πλάτη της άμυνας και πάσαρε παράλληλα στον επερχόμενο Νταλάνι, κι εκείνος με πλασέ στην κίνηση, τελείωσε εύκολα την φάση.
5-0: Στο 55' κάθετη πάσα του Νταλάνι στον Μουρούτη, που ανετράπη μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτυ. Ο Κωτσαδάμ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ.
6-0: Στο 80' διαγώνια μπαλλιά του Βλάμη στον προωθημένο Μπίστα, που μπήκε ωραία από πλάγια και πάσαρε στην μικρή περιοχή, όπου ο Παϊτέρης πλάσαρε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα​.
7-0: Στο 85' πολύ ωραία αντεπίθεση, με τον Μουρούτη να ξεφεύγει απ’ όλους και να πασάρει στο δεύτερο δοκάρι στον Νταλάνι. Εκείνος κοντρόλαρε και πλάσαρε εύκολα στην γωνία, κλείνοντας το σκορ του αγώνα με χατ-τρικ!
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή κεφαλιά του σέντερ-μπακ στο 65' μέσα από την μικρή περιοχή, που πέρασε άουτ.
Καλοί οι διαιτητές Τριγάζης – Μετακίδης, Μιχαλίτσης σ’ ένα ήσυχο παιχνίδι.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μπίστας, Κορμπάκης, Τσούπης, Μουστάκας (65' Μπαντής), Καλλιανέζος, Πάτσιος, Γκιοϊντέσι (35’ λ.τρ. Βλάμης), Μουρούτης, Κωτσαδάμ (60' Παϊτέρης), Νταλάνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money