Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ-ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2-1: Μ' αυτό το σουτ ο Γκόμπλιας σημειώνει το 2-1

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–1
Δίκαιη επικράτηση του Παμπαιανικού επί του δυνατού Παθιακάκη, που αφιερώθηκε στον πρόεδρο των γηπεδούχων Γιάννη Κάτσανο, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό στο ημίχρονο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι σε καλή φόρμα, είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο 25’ με σουτ του Αθανασόπουλου (έκανε το καλύτερο α’ ημίχρονο με την ομάδα του Παθιακάκη) που έκοψε προ της γραμμής τέρματος ο Χατζής, ενώ ο Τσουνάκης αντέδρασε σωστά σε δύο ακόμη περιπτώσεις.
Ο Παμπαιανικός έπαιξε με τρομερό κέφι αλλά είχε την ατυχία να χάσει με τραυματισμό στο 36’ τον Λαγό. Όμως, στο 38' ο Τσιγάρας (που αντικατέστησε τον Λαγό) αιφνιδίασε τον Μεϊντάνη με σουτ από 25 μέτρα και πέτυχε το 1-0. Ο Παθιακάκης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45’ με κοντινό σουτ του Γιώτη (1-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός μπήκε δυνατά και στο 58’ ο Μυρτάι συνεργάσθηκε με τον Γκόμπλια, κι αυτός με συρτό σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν (πέρασαν και τον Ντρένοβα από την άμυνα στην επίθεση), δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες στο διάστημα 72’–82’ με πιο σημαντική ένα μπάσιμο του Αθανασόπουλου, που πλάσαρε μόλις άουτ, αλλά δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Λάμπρου, Γουρνιάς. Στο 89’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπασωτηρίου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαγός (36' λ.τρ. Τσιγάρας), Φράγκου (83' Ξεφτεράκης), Γιαμάς, Δούβος (64' Δημήτρουλας), Μυρτάι.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Γιώτης, Κωστής (46' Τσίγκος), Ντρένοβα, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης, Αρβανιτάκης, Ν. Αθανασόπουλος, Γερογιάννης (46' Κώτσαλος).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΡΩΤΕΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 1-0: Το μοναδικό γκολ της συνάντησης
ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Αγώνας με πολλή δύναμη, που το αποτέλεσμά του κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Άνοιξη είχε στην αρχή ελαφρά υπεροχή και απείλησε σε 4 περιπτώσεις, καθώς έκανε λάθη και ο τερματοφύλακας Παπαβασιλείου. Στην πιο σημαντική (18’) ο Κόλμπερ είχε δοκάρι με κεφαλιά. Ο γηπεδούχος Πρωτέας ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 30’ και ζήτησε πέναλτυ (31’) σε ανατροπή του Σκούφη.
Στο β’ ημίχρονο ο Παπαβασιλείου (46’) απέκρουσε με υπερένταση σε κτύπημα κόρνερ, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι υπερίσχυσαν. Στο 56’ μετά από κτύπημα φάουλ του Θάνου, η μπάλλα βρέθηκε στη μικρή περιοχή, όπου παρεμβλήθησαν οι Ζντράβα, Σκούφης και Χύκα, αλλά κατέληξε στα δίχτυα αφού ούτε ο Μουλάς την πρόλαβε.
Η Άνοιξη προσπάθησε να ισοφαρίσει στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα και είχε σπουδαία χαμένη ευκαιρία με τον Τσιούμα. Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής πήγε να δείξει πέναλτυ σε ανατροπή του Τσιούμα αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη, αφού ο παίκτης είχε υποδειχθεί έγκαιρα σε θέση οφ-σάιντ.
Ο Πρωτέας διαχειρίσθηκε καλύτερα το παιχνίδι και πήρε σημαντικότατη νίκη. Ή Άνοιξη έχει μπει σε περιπέτειες.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Νίνα, Xύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Θάνος (90’ Κούλιμπης), Σκούφης (80’ Πασσάς), Παπακωνσταντίνου (75’ Διακορώνας), Ζντράβα.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Μπαξεβάνης, Τρακάκης, Κυριάκης, Κόλμπερ (Ελούνα Αμπέλε), Ράλλης, Κεφάλας (77’ Μπουσδέκης), Τσιούμας, Δρόσος, Δαρζέντας (70’ Δρακόπουλος), Γιομπάδαλης (59’ Κ. Τσεβάς).

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–0
Ο Θησέας στο α’ ημίχρονο διατήρησε την υπεροχή και δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 30' ο Μαγκουσοχατζάκης πέτυχε το 1-0, σε φάση που οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι ο σκόρερ βρέθηκε σε θέση οφ-σάιντ. Στο β’ μέρος το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο καθώς ο Γέρακας αντέδρασε αλλά δεν είχε σημαντική ευκαιρία για γκολ.
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Καραθανάσης, Ντόστης.
ΘΗΣΕΑΣ (Ι. Τσέλιος): Τσούκας, Μηναδάκης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Νικολέας, Ευαγγελίου, Μαγκουσοχατζάκης (60’ Ξύδης), Νικηφοράκης, Ζιάγκος, Γεωργάτος (73’ Μαγγίνας), Δημητρίου (53’ Διασίτης).
ΓΕΡΑΚΑ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Μίαρης, Δημητριάδης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Βλαχιώτης (46’ Τσιροζίδης), Παπαβασιλείου (55’ Δριλάκης), Χριστοφυλλόπουλος, Καγιάς, Μανιδάκης (63’ Μπερέτης), Καλούδης, Δελάρδας.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–2
Η Βουλιαγμένη νίκησε στα Κιούρκα τον Αφιδναϊκό και συνέχισε την ανοδική της πορεία στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι εμφανίσθηκαν μετά από καιρό με 14 παίκτες στην σύνθεσή τους, καθώς επέστρεψαν τιμωρημένοι και τραυματίες.
Η Βουλιαγμένη είχε την υπεροχή, άνοιξε το σκορ στο 25' με τον Λάμπρο Μαντακίδη (0-1) και είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να καταφέρουν κάτι αλλά χωρίς επιτυχία.
Και στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 60' ο Πουλάι σημείωσε το 0-2. Επίσης, είχε δοκάρι ο Σωτηρόπουλος.
Διαιτητές: Μπερέτας – Δουλγεράκης, Κουλοχέρης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Μορφονιός, Γκιόλλα (46’ Νυχάς), Μπεγκάι (85’ Δ. Κουτσούκος), Νικηφοράκης, Μπαρούτι, Δήμας, Κοντογιάννης (75’ Μπαλτάς), Κλίσι, Τσαλίδης, Ζουβερέλλης, Έ. Άλι.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης, Χαλκιάς, Αντωνόπουλος, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου, Χαντάντ (75’ Βοριάς), Λ. Μαντακίδης (60’ Πρέλα), Σωτηρόπουλος (75 Παφίτης).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–1
Η Σταμάτα πήρε «την μπουκιά από το στόμα» του Σαρωνικού με ισοφάριση του σκορ στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Σαρωνικός είχε αρκετά διαστήματα υπεροχής και προηγήθηκε στο 72’ με τον Τσομπανάκη αλλά στο 93’ ο Χρυσανθόπουλος ισοφάρισε 1-1 για λογαριασμό της Σταμάτας, η οποία σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα ήταν πιο επιθετική και είχε δύο δοκάρια, σε κεφαλιά του Κοσμά Πέππα και σουτ του Άννινου. Ο Σαρωνικός απείλησε σε δύο φάσεις με τον Χρήστου και τον Λέμε.
Στο 72' από λάθος αμυντικού, ο Τσομπανάκης πέτυχε με σουτ το 1-0. Στο 93' ο Χρυσανθόπουλος με σουτ στο «Γ» διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Διαιτητές: Πανούτσος – Β. Τζαφόλιας, Μπαλάγκα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Τσάιμος, Μαλατάνος, Γεσιλάι (65' Παπαγιάνι), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Στουραΐτης, Χρήστου, Τσομπανάκης, Λέμε (46' Χαρίτος), Αδαμίδης, Χάσκα.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος (80' Σάββας), Μπόρας, Κριεμάδης, Χρυσανθόπουλος, Άννινος, Κ. Πέππας, Μπουρτζαλιάνι, Χαμπέρης, Τορλαχίδης (70' Παπάζης).

Φάση από τον αγώνα του α' γύρου Παλλαυρεωτικού-Αρτέμιδας
ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–3
Μετά από επεισοδιακό παιχνίδι ο Παλλαυρεωτικός επικράτησε στα Σπάτα της Αρτέμιδας με 3-1, διατηρώντας το αήττητο σερί του για 16ο παιχνίδι (12 νίκες)! Το ματς είχε ένταση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η Άρτεμις προηγήθηκε στο 17' σε αντεπίθεση, με σκόρερ τον Τσούκα (1-0). Οι Παλλαυρεωτικοί διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ και λίγα λεπτά αργότερα επικράτησε μεγάλη ένταση, η οποία μεταφέρθηκε και στην εξέδρα, όπου βρίσκονταν αρκετοί Λαυριώτες, όπως και οπαδοί και φίλοι της Αρτέμιδας.
Στο 25' απεβλήθη ο Ράσα για εκτός φάσης κτύπημα στον Κωνσταντινίδη και στο 30’ ο Παλλαυρεωτικός ισοφάρισε με κτύπημα πέναλτυ του Κώστα Παπαδόπουλου, που κέρδισε ο ίδιος (1-1). Η υπεροχή των φιλοξενουμένων επιβεβαιώθηκε στο 37' που ο Κ. Παπαδόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ πέτυχε το 1-2.
Στο 47' απεβλήθη ο προπονητής της Αρτέμιδας Διονύσης Γεωργουλάς, καθώς ζήτησε επίμονα πέναλτυ σε χέρι αμυντικού, όπως έγινε σε άλλη φάση και στο 63’ από πλευράς γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι παράγοντες της Αρτέμιδας έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή συνολικά.
Ο Παλλαυρεωτικός διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχε ευκαιρίες στο 55' με τον Ασλάνι και στο 60' με τον Παπαδόπουλο. Στο 70' ο Ασλάνι με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Παπαδιώτης, Μακρής. Ο διαιτητής έχασε σε αρκετές φάσεις το παιχνίδι…
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Καρύμπας, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Βετουλαδίτης, Σαντίκου (80' Βεντούρης), Τσούκα, Κολάγκι, Φυτιλής (65' Κολοβός), Ράσα, Παπάζογλου (46' Μητσιώνης).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ζουμάς (65' Φετολλάρι), Κ. Παπαδόπουλος (75' Μπαλόπητας), Ασλάνι, Παπαγεωργίου, Μωραΐτης (87' Αδάμης).

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 3–1
Αλλαγμένος προς το καλύτερο ο Ωρωπός, νίκησε γηπεδούχος τα Καλύβια με 3-1.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν λάθος διώξιμο του Γαλανάκη στο 4’ και με σουτ εκτός περιοχής του Φιλλή άνοιξαν το σκορ (1-0). Ο Φιλλής στο 14' είχε κι άλλη ευκαιρία. Τα Καλύβια βελτιώθηκαν, πίεσαν κι έχασαν 3 ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με Α. Οικονομίδη και Πλάκα. Όμως ο Ωρωπός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 42' με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Μπραχιμάι (2-0).
Στο β’ μέρος τα Καλύβια επιτέθηκαν μαζικά (με 3 επιθετικούς) αλλά στην τελική προσπάθεια δεν είχαν τύχη… Πάντως, κατάφεραν να μειώσουν στο 63' με σουτ του Αντώνη Οικονομίδη (2-1).
Αμέσως (64’) ο Ωρωπός απάντησε με πάσα του Ευφραιμίδη στον Παπαγεωργίου, που έγραψε με πλασέ το 3-1. Στο τελευταίο 25λεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλά οι γηπεδούχοι καλά «στημένοι» πήραν την σπουδαία νίκη.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κουτζιακουτζίδης, Γκούβας. Υπήρξαν δύο ακυρώσεις τερμάτων των Καλυβίων αλλά οι σκόρερς είχαν υποδειχθεί εγκαίρως και σωστά σε θέσεις οφ-σάιντ.
ΩΡΩΠΟΣ (Θεοφ. Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή, Μήτρου, Αλιάι, Εδ. Σκαρμούτσος, Π. Νικολάου, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου (90' Αλεξόπουλος), Γ. Μπαλόκας, Φιλλής (85' Οσμανάι), Μίχας, Ευφραιμίδης (73' Κανάρης).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Πετούρης): Γαλανάκης, Πασκάλι (65' Μποτσιβάλης), Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κετέογλου (50' Δ. Οικονομίδης), Κρασσάς, Πλάκα, Αλεξίου, Α. Οικονομίδης, Απέργης, Ντίνος.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–2
Πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης ο Αετός Πικερμίου από τον γηπεδούχο Κουβαρά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 13’ με κεφαλιά του Λιάπη, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Σερμπενιάδη. Η υπεροχή του Κουβαρά μετριάσθηκε στο 24' που ο Αετός ισοφάρισε με προβολή του Καραβατάκη (1-1). Μάλιστα, στο 40' ο Αρβανιτίδης πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια και πέτυχε το 1-2.
Στην αρχή του β’ μέρους ο Αετός είχε ευκαιρίες αλλά ο Καραογλάνης έσωσε την εστία του. Ο Κουβαράς προσπάθησε περισσότερο και κατάφερε στο 72’ νε κερδίσει πέναλτυ σε ανατροπή του Μπουλούμπαση. Όμως ο Βοτσίδης απέκρουσε το κτύπημα του Σερμπενιάδη και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.
Διαιτητές: Φωστέρης – Σπίθας, Πειρασμάκης. Μετά τη λήξη του αγώνα απεβλήθη ο Σερμπενιάδης για εξύβριση διαιτητού.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μικιρδιτσιάν (88’ Βουλισμάς), Μπουλούμπασης (82’ Σωφρονάς), Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Τόλιας, Χατζής (55’ Βαρσαμογιάννης), Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Ζαφειρόπουλος.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Φρίγγης (89’ Κοντογιάννης), Σερμαγιάς, Καλογραιάκης, Αλέξ. Κονταρίνης, Γκιντίδης, Α. Γκούτσιας, Αρβανιτίδης, Καραβατάκης (90’ Τσέρμος), Μουλλάκης (81’ Άγγ. Κονταρίνης), Ιωάννου.

* ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0-3 α.α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money