Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΡΚΟ 3–2


Φάση από τον αγώνα

Τρομερή ανατροπή έκανε το Κορωπί και νίκησε την Μαρκό με 3-2 αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 μέχρι το 45’! Ήταν παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και κύλησε με υπεροχή της Μαρκό στο α’ μέρος ενώ στο β’ ημίχρονο η αναμέτρηση εξελίχθηκε αμφίρροπη.
Στο 24’ ο Δημογιάννης με πλασέ πέτυχε το 0-1 και στο 36’ ο Πλίτσης διεύρυνε την διαφορά σε 0-2, δίνοντας την εντύπωση ότι η Μαρκό είχε «καθαρίσει» το ματς. Όμως η ψυχή του Ρομπέρτο Αμπεντινάι «έδωσε ζωή» στο Κορωπί με το γκολ που σημείωσε στην εκπνοή του 45λέπτου (1-2)!
Στο 48’ το Κορωπί ευτύχησε να ισοφαρίσει με απευθείας κτύπημα φάουλ του Πάντου (2-2). Απ’ εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχολογία κι έφθασαν στη νίκη στο 70’ με σουτ του Κάλη σε γύρισμα της μπάλλας από τον Μουτζακά στο ύψος του πέναλτυ και τον επερχόμενο σκόρερ (3-2).
Η Μαρκό είχε στη συνέχεια δύο δοκάρια με Πλίτση και Δημογιάννη αλλά τίποτε δεν της πήγε καλά μετά το 0-2! Σύμφωνα με την εκτίμηση παράγοντα της Μαρκό, το σκορ αδικεί την ομάδα του αφού έφαγε εύκολα γκολ σε 3 μόλις ευκαιρίες των γηπεδούχων, που άρπαξαν τη νίκη από τα μαλλιά!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Τσαλίκογλου. Στο 85’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο νεαρός Κ. Κοντογιάννης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Μπανάι, Β. Παπαδόπουλος (46’ Σεϊτάι), Πάντου, Αλεξίου, Αμπεντινάι, Κάλης (90’ Τογιάλλι), Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι (85’ Βατίστας).
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Τερεκανίδης, Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Γκριμέκης, Βασιλός (77' Μερκούρης), Γκεμίσης, Λάππας (75' Κουτρομάνος).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money