Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου στα Σπάτα

Χορταστικό θέαμα, με αγωνία στην εξέλιξη του αγώνα, προσέφεραν οι αντίπαλοι στο γήπεδο της Αγίας Άννας, ικανοποιώντας τους απαιτητικούς φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν εκεί… Ο πρωτοπόρος Αήττητος δεν κατάφερε να επικρατήσει ενώ διεκόπη και το νικηφόρο σερί 11 αγωνιστικών που διατηρούσε! Ο Νικολακάκης αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», όπως και στη συνάντηση του α’ γύρου στα Σπάτα… Παραλίγο, μάλιστα, στο τέλος να έπαιρνε και τη νίκη!
Το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ο Αήττητος, που έπαιξε πλήρης (εκτός του άρρωστου Γκούμα), ήταν πιο επικίνδυνος αλλά παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες. Ο Νικολακάκης πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι και προβλημάτισε τους φιλοξενούμενους.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε αμφίρροπο ματς. Ο Αήττητος προηγήθηκε στο 14' με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής του Λύγκου (0-1). Ο Νικολακάκης ισοφάρισε στο 44' με τον Εγιουρούμ, που εκμεταλλεύθηκε κενό χώρο στην αντίπαλη άμυνα (1-1).
Στο β’ μέρος η ομάδα των Σπάτων διατήρησε σχετική πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά σε 3 περιπτώσεις, στις προσπάθειες για γκολ των Αλήμπα, Αλεξίου και Σεΐτι, ο έμπειρος τερματοφύλακας Τσούνης έκανε ισάριθμες σπουδαίες κι εντυπωσιακές επεμβάσεις!
Στο 93' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία του αγώνα να πάρουν τη νίκη αλλά ο Εγιουρούμ που βγήκε μόνος σε αντεπίθεση, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, κόπηκε την τελευταία στιγμή από έγκαιρη και γενναία επέμβαση του Κύρκου!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου, Καβάσης (57' Πεΐδης), Πιτσούνης (90' Καλλέρης), Γκίντζος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαζάρου, Μωυσιάδης (85' Σέλβια), Αλήμπας, Αρκουμάνης, Σεΐτι, Λύγκος, Σκαφίδας (61' Κοσμάς), Σκούμας (78' Μασκλαβάνος).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money